perjantai 18. joulukuuta 2015

miniloma alle kilometrin päässä kotoa

 photo sokos3-002_zpseeap8rhy.jpg
 photo boumlrs1-002_zpsuptv4lmo.jpg
 photo show3-001_zpsqad1zabn.jpg

R: Pääsin jokin aika sitten leikkimään turistia omassa kotikaupungissa eli täällä Turussa. Tämän huvin mahdollisti Sokos Hotel Hamburger Börs ja Visit Turku, sillä pääsin Testing Turku -bloggaajana yöpymään Hamburger Börsiin ja katsomaan pikkujoulushowta. Kirjoittelin kokemuksistani enemmän Testing Turku -blogiin. Postauksen pääsee nyt lukemaan tästä.

Postaukseen liittyen ajattelin vinkata teillekin hyvästä lahjaideasta - hotelliyö Suomessa! Miten olisi shoppailureissu Helsinkiin tai vaikka kulttuurimatka Turkuun? ;) Mulle ainakin kelpaisi! Aina ei tarvitse lähteä kauas päästääkseen irti arjesta, se onnistui hyvin jopa ihan omassa kotikaupungissa (alle kilometin päässä kotoa). Me oltiin ihan turisteja koko ilta, ensin käytiin Splizzeriassa syömässä, sitten juotiin skumppaa hotellissa ja lopulta mentiin katsomaan pikkujoulushowta. Hotellin sänkyyn oli ihana nukahtaa illan päätteeksi ja aamulla odotti melko täydellinen hotelliaamiainen. Aamiaisen jälkeen saatoin ottaa vielä päikkärit ennen paluuta todellisuuteen eli ennen kun piti luovuttaa huone ja lähteä salille. Yhteensä oltiin "minilomalla" vaan reilu 12 tuntia, mutta oli kyllä rentouttavaa. Tuon Testing Turku -blogiin kirjoittamani jutun pääsee tosiaan lukemaan tästä, siellä vähän enemmän kokemuksia hotellista. Olisiko tässä jollekin lahjastressistä kärsivälle hyvä lahjaidea? Jos liikaa stressaa, niin hotelliyön voi ostaa lahjaksi vaikka itselle ;)

8 kommenttia:

 1. Siis stressimäärät on ollu sen verran korkeita viime aikoina, että tekis kyllä mieli hemmotella itteä... :D
  Ei vaan, oon kyllä joskus miettiny, että olis ihana vaikka ihan vaan kotoisassa Helsingissä tai Tampereella olla yö hotellissa ja kunnolla kierrellä kaupungilla ja leikkiä turistia. Ihan liian harvoin on aikaa sellaseen kunnon haahuiluun, kun aina vaan liikkuu vauhdilla paikasta toiseen eikä yhtään kerkiä muka katella ympärille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, arkena vaan juoksee paikasta toiseen eikä muista pysähtyä katselemaan ympärilleen!

   Poista
 2. Me käytiin poikaystävän kanssa Tampereella sellasella viikonlopun pituisella minilomalla kesällä, ja kyllä vaan rentoutti ! :) Ei sitä tosiaan tarvitse kauas lähteä. ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä kelpaisi tuollainen miniloma! :)

  VastaaPoista
 4. Ihan hauska homma ja varmaan ois kiva tällänen miniloma esim. Pienten lasten vanhemmille jotka ei malta lähteä kauas lapsistaan ja saisi hoitajan kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niinpä! Jos tulisi ikävä niin olisi lyhyt matka kotiin ;)

   Poista