tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukuun ensimmäinen

J: Jee, tänään sai avata joulukalenterin ensimmäisen luukun! Tai mun tapauksessa oikeastaan kalenterien, sillä mulla on tänäkin vuonna perinteisen suklaakalenterin lisäksi Veikkauksen arpakaleneteri. Olin muuten vähän yllättynyt kuinka monesta blogista löytyy jonkinnäköinen joulukalenteri. Mullakin oli vaikka mitä ideoita mielessä, mutta ideoiden tasolle jäi. Ehkä sitten ensi vuonna! Joulukalenterin sijaan meinasin aloittaa tämän postauksen avautumalla siitä, miten ärsyttävä alkuviikko mulla on taas ollut yms, mutta en jaksa! Sen sijaan yritän pysyä positiivisena ja yritin keksiä viisi positiivista asiaa tästä päivästä!

 photo jenna1 17_zpsokd1erzn.jpg
 photo jenna3 20_zpssq0srqis.jpg
 photo jenna2 17_zpsurpghvq3.jpg
..Ensimmäisenä tietenkin se joulukalenteri. Miten voi vielä näin aikuisenakin olla yhtä hauska aamulla avata kalenterin luukku..?

..Toinen positiivinen asia on se, että sain tänään vihdoin hakea postista mun XXL:n tilauksen! Takki ei ole ihan sellainen kun toivoin. Pitää miettiä pidänkö sen. Se on kyllä niin ihana, mutta ei ihan vastaa mun tarpeisiin..

..Tänään paistoi aurinko! Hetken tosin vain, mutta paistoi kuitenkin.

 photo jenna8 11_zpsp2qjc60p.jpg
 photo jenna5 17_zpsqdidnbk1.jpg
 photo jenna7 13_zpshe92i1wn.jpg
..Pääsin tänään pitkästä aikaa koristreeneihin ja nyt treenien jälkeen on kyllä hyvä fiilis. Vähän kyllä väsyttää, mutta pian pitäisikin mennä nukkumaan

..Mulla on hyvä kirja kesken, jota ajattelin lukea hieman ennen nukahtamista.

Kuvat on muuten sunnuntailta. Eksyin lauantaina vahingossa Gina Tricotiin pitkästä aikaa ja siellä oli koko valikoima -30%. Luulin, että kaikki Black Friday tarjoukset ovat surkeita, mutta toi ainakin yllätti positiivisesti! Ostin sitten nuo farkut ja neuleen. Farkkuja olin vähän etsinytkin, joten tuli kyllä tarpeeseen. Tykkäättekö? Entä mitä positiivista te muut keksitte tästä päivästä?

2 kommenttia:

  1. Ihana, kuin pitkä tukka sulla on! Muistutatte Riikan kanssa nyt enemmän toisianne, ku sullakin on vaaleempi, pitkä tukka. Hassua ollu katella kuvia. :) t. Piitu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ehkä vähän kasvanut meidän viime tapaamisesta.. Pitäisi nähdä taas pian :)

      Poista