torstai 17. joulukuuta 2015

hetkiä vuodelta 2015

R: Keräsin viime vuonna loppuvuodesta yhteen postaukseen vuoden kohokohtia (löytyy täältä) ja ajattelin toteuttaa saman kuluvan vuoden osalta! Vuosi on jälleen kerran mennyt ihan supernopeasti ja vuoteen on mahtunut ikimuistoisia hetkiä, päällimmäisenä ehkä maisteriksi valmistuminen ja töiden alkaminen. Tässä joitain kohokohtia!

 photo Asukuvia elokuu 2015_zpsf4rwwofg.jpg

Paras asu: Asukuvia on tänä vuonna tullut otettua tosi vähän. Mun suosikki on ehkä tämä kesäinen asu, taidankin pakata nuo kaikki vaatteet Australiaan mukaan ;)

Paras ruoka:  Tällä hetkellä sanoisin sushi, koska olen taa vuoden jälkeen koukuttunut siihen. Ehkä yksi parhaista ruoista oli kuitenkin Wienissä kivassa vanhassa ravintolassa herkuteltu Wieninleike. Se oli niin iso, ettei lautaselle meinannut mahtua.

Paras yllätys: Varmaankin se, kun sain työpaikan. Vaikka en mä niin yllättynyt ollut kun kuulin että sain paikan, haastattelusta jäi jo hyvä fiilis. Nyt esimies vähän ehdotteli, että jatkaisin samassa hommassa koko ensi vuoden, kelpaa mulle!

 photo _MG_17241_zpsiaatj4ro.jpg

Hetki jolloin ylitin itseni: Kun juoksin kolmatta puolimaratoniani syksyllä ja meni ihan älyttömän huonosti. Teki mieli luovuttaa ja heikotti, mutta taistelin silti maaliin. Fiilis maalissa oli mahtava, mutta samalla huono suoritus harmitti. Olin kuitenkin ylittänyt itseni.Tuskainen juoksukertomus löytyy täältä.

Ikimuistoisin hetki: Se kun nettiopsussa komeili arvosana gradusta ja kokonaisuusmerkintä maisterin tutkinnosta! Se oli pieni arkinen hetki, kun sitä merkintää kännykän ruudulta tiirailin, mutta sillä hetkellä sain konkreettisen todisteen siitä, että yliopisto-opinnot on kasassa.

Kovin treeni: Treenistä en tiedä, mutta yksi kovimmista urheilusuorituksista oli aikaan 2:04 juostu St Albansin puolimaraton, ennätys parani melkeen vartilla!

Suosituin blogipostaus: Ehdottomasti suosituin on ollut tämä brunssipostaus. Enkä kyllä ihmettele miksi, muistelen edelleen kuola valuan noita herkkuja ;)

 photo sky2_zps00jpwc5e.jpg
 
Mielettömin näköala: Oltiin Lontoossa katsomassa näköaloja Sky Gardenissa, oli hienoa nähdä lempparikaupunki uudesta perspektiivistä ;) Tower Bridgekin näytti niin pieneltä.. Sky Gardens postaus löytyy täältä.

Herkullisin blogiyhteistyö: Koska ruoka on hyvää, niin pakko sano Nick's Food Designin brunssiyhteistyö. Jos miettii muuten parasta blogin kautta tullutta mahdollisuutta, niin varmaankin lokakuun Helsinki City Trail - ihan mahtava juoksutapahtuma mukavassa maastossa. 

Paras ostos: Lennot Australiaan! Tarviiko tätä selittää sen tarkemmin? Oikeasti olen ostellut reissuja ja ruokaa lukuunottamatta melko vähän mitään tänä vuonna.

Ihanimmat juhlat: Ehdottomasti mun ja Jennan pienet valmistujaisbileet kesäkuussa meidän mökillä. Juhlittiin lähisukulaisten voimin meidän molempien maisterin papereita rennoissa merkeissä. Sää oli kaikkea muuta kun kesäinen, mutta fiilis oli sitäkin parempi. Juhlafiiliksiä pääsee lukemaan täältä.

Tällä hetkellä mulla on sellanen olo, että vuodesta 2016 tulee hyvä. Saattaa olla, että tulevan vuoden aikana tapahtuu jotain suurta ;) Oikeasti en vielä tiedä mitä se jotain suurta on, mutta sellanen fiilis mulla tällä hetkellä on. Saa nähdä mitä vuosi tuo tullessaan! Miten teidän 2015 sujui?

2 kommenttia:

  1. Oi kiva postaus. Paljon oot(te) ehtinyt tän vuoden aikana :)

    VastaaPoista