perjantai 6. marraskuuta 2015

Vagabondilla stailattu asu


 photo Pictures20-001_zpsdrjxgxmv.jpg

R: Kerroinkin jo ohimennen, että pääsin viime lauantaina Inspiration Dayssä ammattilaisen kuvattavaksi ja lupasin julkaista kuvia, jos niitä tulee julkaisukelpoisia. Ja tulihan niistä! Tuolla tapahtumassa oli tosiaan mahdollisuus stailata itsensä Vagabondin tulevan kevään tuotteilla ja sitten kuvauttaa lopputulos kuvauspisteellä oikeen ammattilaisen kanssa. Mä päätin, että osallistun, jos löydän valikoimasta jotkut kivannäköiset kengät ja laukun ja noh - eipä tarvinnut kauan etsiä kun löysin jo ihan täydelliset. Eli tuo reppu ja nuo kengät on Vagabondin S/S16 mallistosta. Ihastuin molempiin ihan palavasti, just mun tyylisiä ja jotenkin tosi laadukkaan ja kestävän oloisia (kuten Vagabondin tuotteet yleensäkin). Tuollaisia paksupohjaisia kenkiähän oli joku vuosi sitten, tekevätkö ne taas paluun? Mulle ainakin kelpais! Päästiin tapahtumassa tutustumaan myös vähän ajankohtaisempaan mallistoon, nimittäin tämän syksyn mallistoon, ja hyvältä näytti sekin. Mä ihan oikeasti tarvitsisin jotkut uudet kengät töihin, joten oli kiva senkin puolesta päästä kurkkimaan millaisia vaihtoehtoja Vagabondilla on tarjolla.

Oli muuten vähän outoa olla ammattilaisen kuvattavana. Toisaalta luotin siihen, että ammattilainen osaa valita oikeanlaiset kuvat ja antaa hyviä neuvoja, mutta toisaalta tuli sellanen olo että apua, mihin laitan mun kädet. Tai jalat. Tai katseen. Taisin vaan lopulta hihitellä siinä kameran edessä ja yrittää olla coolisti. Onneksi reppu ja kengät oli kuvissa pääosassa, ne ainakin näyttää hyvältä ;) Lisää kuvia tästä asusta löytyy muuten parin päivän takaisesta postauksesta täältä.

Me bloggaajat osallistumme arvontaan julkaisemalla kuvamme postauksessa, mutta myös teillä lukijoilla on nyt mahdollisuus osallistua Vagabondin järjestämään arvontaan. Osallistua voi instagramissa tutustumalla Vagabondin kevätmalliston ihanuuksiin. Ne löytyvät hashtagin #vagabondindiedays takaa. Kun löydät suosikkisi, regrammaa se hashtageilla #vagabondindiedays2015 #modernvagabond ja @vagabondshoes. Kaikkien regrammaajien kesken arvontaan kaksi 100 euron arvoista lahjakorttia Vagabond Storeen! Kilpailu päättyy 30.11, joten hyvin ehtii osallistumaan :) 

8 kommenttia:

 1. Haha, just hain postista uudet Vagabondin popot... Osaatkohan muuten sanoa, että jos laitan instaan oman kuvan noista kengistä - enkä siis regrammattua kuvaa - ja kyseiset hastagit, niin onko se silloin kilpailun sääntöjen mukainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D Hmm, en tiedä, siinä kyllä käsketään regrammata. Voin yrittää selvittää!

   Poista
 2. PS. Ensimmäistä kertaa tuollanen hapsupusero näyttää hyvältä mun silmissä! :)

  VastaaPoista
 3. Ooi, kiva asu ja tosi luonnolliselta näyttää sun kameran edessä oleminen!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Id:ltä tuli perjantain maili, jossa oli linkki dropboxiin, etkö sä saanut? Näin mielestäni sun kuvan siellä..

   Poista