keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Testissä Kevin.Murphy

J: Kirjoittelin jokin aika sitten viime kampaamokäynnistäni ja Kevin.Murphyn tuotteista. Sain silloin testiin sarjan tuotteita ja nyt reilu kuukauden jälkeen ajattelin kirjoitella vähän kokemuksiani. Sen lisäksi, että Kevin.Murphyn tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja ne eivät sisällä sulfaatteja tai parabeenejä, niiden purkit ovat myös söpöjä! Kehtaa pitää kylppärissä esillä..

 photo _MG_3253_zpsa5nyg3p5.jpg
 photo _MG_3277_zpsoshuz11x.jpg

Eniten käytössä ovat olleet Plumping.wash -shampoo ja Plumping.rinse -hoitoaine. Molemmat yllättivät mut positiivisesti heti mausteisella tuoksullaan. Aluksi jaksoin aina suihkussa ihastella tuoksua ja suihkun jälkeenkin haistelin hiuksiani. Nyt on kuitenkin aika tottunut siihen. Olen kuullut, että näiden tuotteiden tuoksut jakavat aika hyvin mielipiteitä. Osa tykkää, osa ei. Mä kuulun tällä kertaa tuohon ensimmäiseen kategoriaan. Monesti hiustenhoitotuotteet haisevat mun mielestä teolliselta ja pahimmissa tapauksissa varsinkin se hiusvärin haju on jämähtänyt hiuksiin moneksi päiväksi. Näiden kanssa ei onneksi tullut sitä ongelmaa.
Tuoksun lisäksi olen kyllä muutenkin ollut shampooseen ja hoitoaineeseen ihan tyytyväinen. Aluksi oli vähän opettelemista, että sitä shampoota pitää ihan oikeasti ottaa todella vähän ja se riittää. Liian suuri määrä sai ainakin mun hiukset helposti vaan likaisen näköiseksi! Tuuheuttavia vaikutuksia tosin en ole huomannut, mutta toisaalta en ole vielä löytänyt yhtäkään tuotetta joka saisi hiukseni näyttämään tuuheammilta.. Ja tietenkin siihen vaikuttaa moni muukin asia kuin vain ne tuotteet, esimerkiksi föönaus, jota en harrasta oikeastaan lainkaan arkisin ;)

 photo _MG_3265_zpslidmaaea.jpg

Mun suosikiksi näistä on noussut Young.again hiusöljy. Se on alunperin suunniteltu ikääntyvän hiuksen tarpeisiin, mutta sopii myös muille. Öljyn tarkoitus on kosteuttaa kuivaa ja vaurioitunutta hiussolukkoa. Lisäksi se suojaa lämmöltä ja saa hiukset tuntumaan ihanan pehmeiltä. Mulla on ollut tapana levittää tätä pestyihin hiuksiin, mutta toimii myös kuiviin. Hiusöljyt ovat muuten ihan mahtava keksintö! Olen ottanut ne joka päiväiseen käyttöön ehkä vasta noin vuosi sitten ja en enää pärjäisi ilman. Jo pieni määrä saa hiukset näyttämään terveemmiltä! Kannattaa vaan rohkeasti testata erilaisia öljyjä, jotta löytää omalle hiustyypille sopivan. 

 photo _MG_3259_zps2sql1nwi.jpg

Vähiten olen näistä ehtinyt testata Hair.resort.spraytä. Teksti pullonkyljessä lupaa huolettoman rantalookin ja lupaa jättää hiukset pehmeiksi ja luonnollisen näköiseksi. Olen huomannut sen, että hiukseni ovat viime aikoina (silloin kun laitan niitä edes jotenkin enkä vain ponnarille) olleet pehmeämmät kuin ennen. En sitten tiedä johtuuko vaan tästä, vaan muistakin tuotteista. Tästä en oikein osaa sanoa mitään muuta, tarvitsee jatkaa testailua ;) Ovatko Kevin.Murphyn tuotteet teille tuttuja? Onko teillä jotain suosikkituotteita? Saa muuten suositella jotain muitakin hyviä merkkejä. Mulle on auennut ihan uusi hiustenhoidon maailma, kun olen alkanut suosia kampaamon tuotteita :D Miljoona kertaa parempia kun ne kauppojen parin euron shampoot, vai mitä?

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

2 kommenttia:

 1. Mä en oo ikinä kuullutkaan näistä tuotteista, mutta vaikuttaa kyllä kokeilun arvoiselta! Purkkien suloinen ulkonäkökään ei ole pahaksi. ;-) Tuo hiusöljy kuulostaa mun mielestä kaikkein mielenkiintoisemmalta, mulla kun on kunnon hamppuhiukset luonnonkiharoiden vuoksi. :-D

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, kannattaa siis tutustua! Nämä olivat kyllä mullekin uusia tuttavuuksia :) Ja vois kyllä sopia just sun hiuksille tuo öljy!

   Poista