sunnuntai 1. marraskuuta 2015

syksyn suosikkiasu

 photo jenna1 15_zpsgfamnakc.jpg
 photo jenna6 13_zpspaizhg01.jpg
 photo jenna4 15_zpssall2taf.jpg
 photo jenna12 1_zpsmhpctdog.jpg
 photo jenna13 1_zpsy13vnhtd.jpg
 photo jenna14 1_zpspvkfjoa3.jpg
 photo jenna3 18_zpsfpsw8eyh.jpg

J: Eilen oli tosiaan jo perinteeksi muodostunut Indiedays Inspiration -päivä, eli turkulaiset pääsivät taas Helsinkiin. Kaikki blogiin liittyvät reissut aiheuttavat aina vähän päänvaivaa - mitä ihmettä voi pukea päälle kun paikalla on toinen toisestaa tyylikkäämpiä muotibloggareita?? Vaikken todellakaan miellä itseäni muotibloggaajaksi, tulee silti aina pienehkö asukriisi ennen kaikkia tapahtumia.. Tosin, kellepä ei tulisi? Eilen pääsin kuitenkin todella helpolla, sillä tiesin jo keskiviikkona mitä tulen päälleni laittamaan! Käytiin silloin Riikan kanssa ihan pikaisesti kaupoissa pyörähtämässä ja bongasin H&M:stä kauan haluamani nahkahousut. Lisäksi otin niiden kaveriksi sovituskoppiin kivan neuleen. Ne sopivatkin sattumalta niin hyvin yhteen, että ostin sitten molemmat ja puin ne eilen. Ihan liian helppoa ;)

Jos olin eilen sosiaalinen ja tyylikäs, tänään kaikkea muuta! Käytiin aamulla Riikan kanssa tekemässä booty-haasteen treeni ja iltapäivä meni leffassa Bondin parissa.. Spectre oli ihan jees, vaikka se aiheutti niin pahaa Lontoo-ikävää, että olen nyt illan selaillut lentoja Lontooseen. Harmi vaan, että tulevan talven lomapäivät menevät Australian reissuun, taitaa Lontoo jäädä jälleen haaveeksi. No, kesäkuussa sitten viimeistään.

Joko ootte muut selvinneet eilisistä juhlista tai viikonlopusta muuten? Jos multa kysytään, tämä viikonloppu meni taas ihan liian nopeasti.. 

7 kommenttia:

 1. Ihana asu, toi laukku on niiin nätti <3

  VastaaPoista
 2. Tää asu on kyllä niin kiva! Itse oon kyllä edelleen toipumassa synttärin juhlinnasta. Ehkä tää tästä huomenna taas elämäksi muuttuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tais siis olla hyvät juhlat.. Kai oot jo toipunut?

   Poista
 3. Heippa!
  Olen hakemassa keväällä lastentarhanopettajaksi ja ala kiinnostaa itseä todella paljon. Luin paljon joitakin opinto-oppaita ja huomasin, että esim. Helsingin yliopistoon hakiessa saa oikeuden vain kandiin. Miksi? Sinähän kuitenkin suoritit maisterin? Onko se siis mahdollista vai saako lto:n pätevyyden jo kandi vaiheessa?

  Voisitko muutenkin kertoa ennemmän nykyisestä työpaikasta, suunnilleen millainen päiväjärjestys on?
  Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Lastentarhanopettajat ovat kaikki kasvatustieteen kandeja, eli opiskelu kestää kaikissa yliopistoissa vaan se 3v, sillä saa jo pätevyyden. Mä olen koulutukseltani luokanopettaja, mutta teen lto:n hommia "pakosta", kun ei ole oman alan hommia tarjolla täällä Varsinais-Suomessa. :( Ihan ok kyllä tääkin, mutta edelleen haaveilen luokanopettajan hommasta!

   Meillä on aika samanlainen päiväjärjestys kun päiväkodissa yleensäkin :) Lastentarhanopena teen kaikkia vuoroja, eli päivät vaihtelevat 6.30-17 välillä. Aamupala syödään klo 8 ja sen jälkeen pienryhmätoimintaa kello 11 saakka, joilloin syödään ja nukutaan päikkärit.. Klo 14 on välipala ja sen jälkeen on vapaata leikkiä sisällä/ulkona.. Meillä painotetaan liikuntaa, joten aamupäivätkin usein tosi aktiivisia, esim kerran viikossa retki ja kerran salissa.. Kysy vaikka spostilla lisää jos kiinnostuit!

   Poista
 4. Kivat pöksyt, näyttää kivan kumimaisilta. Onks ne nahkaa vai tekonahkaa?

  VastaaPoista