torstai 5. marraskuuta 2015

#salossapitovelvollisuus

J: Käytiin tosiaan tiistaina Riikan kanssa Salossa Herkku ja Lahja Murenan bloggaajaillassa, jossa vietettiin joulukauden avajaisia. Liike on meille jo entuudestaan tuttu, mutta ei olla kumpikaan aiemmin käyty siellä tälleen joulun lähestyessä. Onneksi nyt tuli käytyä, sillä liike on meidänlaisten joulufanien unelma! Hyllyt notkuivat söpöjä joulukoristeita, lahjaideoita, jouluherkkuja ja vaikka mitä kivaa.. Olisin voinut vaan seistä ja ihastella kaikkea. Kuten taisin jo aikaisemmin mainita, jos aikaisemmin ei ollut joulufiilistä, niin nyt ainakin on! Ja tähän kohtaan varoitus - jos mielestäsi on liian aikaista katsella jouluisia kuvia marraskuun alussa, niin kannattaa skipata tämä postaus ;) Tai ei kannata, lopussa nimittäin tarjolla alekoodi!

 photo murena4_zpssi1yqdnm.jpg
 photo murena7_zps12bhivv4.jpg
 photo murena6_zpsvdnuzgxs.jpg
 photo _MG_3335_zpsjygkrpey.jpg
 photo _MG_3332_zpseqhwsoeb.jpg
 photo _MG_3347_zpsgqp4yv6c.jpg
 photo murena9_zpsixf51vmb.jpg
 photo murena8_zpsuldypbg3.jpg

Jouluisten tuotteiden lisäksi tarjolla oli pientä purtavaa ja Nipperin teetä. Me ei olla kumpikaan mitään tee-faneja, joten keskityttiin pääosin siihen syömiseen. Ihastuin ehkä eniten Lakridsin kultaisiin lakritseihin, ne olivat niin hyviä! Hieman harmittaa, etten ostanut koko purkillista pikkujoululahjaksi itselleni.. Onneksi vielä ehtii!
 photo _MG_3308_zpsmnmwxer0.jpg
 photo murena1_zpsdzn82uy0.jpg
 photo murena3_zps6nofepdg.jpg
 photo PB032908_zps7446bc88.jpg
 photo murena10_zps4ao3cxuh.jpg

Salon suunnalla liikkuvien kannattaa ehdottomasti suunnata jouluostoksille Herkku ja Lahja Murenaan. Sieltä löytyy ihan varmasti lahjat vähän vaativampaankin makuun ja samalla voi ostaa jotain kivaa itsellekin ;) Ja tietenkin samalla saa myös hyvän mielen, kun kannattaa salolaisia yrittäjiä! Ei varmasti ole helppoa olla yrittäjä kaupungissa jossa (ainakin paikallislehden tekstaripalsten perusteella) yleisin puheenaihe on työttömyysluvut ja se miten huonosti kaupungilla menee.. Kauempana asuvat voivat ajankuluksi vaikka kurkata Murenan nettikauppaan, sieltä löytyy esimerkiksi mun aiemmin hehkuttamia lakuja. Jos päädytte tuonne Murenan liikkeeseen shoppailemaan, niin muistakaa marraskuun aikana mainita meidän blogin nimi kassalla. Sillä saa nimittäin -10% alennuksen!

p.s otsikon hashtagilla voi etsiä instagramista vinkkejä siihen missä salossa kannattaa shoppailla!

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä! :-)

    VastaaPoista
  2. Onpa jouluinen tunnelma! Saako tuolta verkkokaupasta tuota alennusta vai koskeeko ainoastaan myymälää? :)

    -M-

    VastaaPoista