sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Pikkujouluja ja vähän muuta

J: Täällä ollaan taas! Blogi on taas ollut hieman hiljainen, arjen kiireessä bloggaaminen vain unohtuu. Tai no valehtelematta blogi on kyllä mielessä päivittäin, mutta en kuitenkaan ole saanut istuttua alas ja kirjoitettua mitään. Nyt kuitenkin sain korjattua tilanteen, joten tässä vähän viime aikojan kuulumisia.

..Viime viikko meni aika pitkälti töissä. Erinäisistä syistä viikko oli hieman normaalia raskaampi. Lisäksi olin yhtenä päivänä koulutuksessa, joten silloinkin päivä vähän venähti. Onneksi ensi viikko näyttää normaalimmalta!

..Perjantaina olin kaverin järjestämissä pikkujouluissa ja eilen vietettiin täällä meillä joukkueen pikkujouluja. Hauskaa, mutta rankkaa! Pistäydyttiin molempina iltoina Apollossa tanssimassa, ja vaikka en pahemmin mitään juonutkaan, on nyt vähän väsynyt olo. Kahvia onkin tänään kulunut jo useampi kuppi..

 photo _MG_3792_zpsgn5ufvnf.jpg
 photo _MG_3620_zpsj4rlq6nq.jpg
..Tänään olen silti lukenut ahkerasti tenttiin. Aloitin Riikan tapaan ravitsemustieteen perusopinnot ja ensi viikolla olisi ruokakulttuurin verkkotentti. On ihana lukea, kun kerrankin on oikeasti mielenkiintoista materiaalia! Tosin vaikka olisi kuinka mielenkiintoista, eilisen takia silmäluomet vähän painavat. ;) Torkahdin kerran hetkeksi, hups.

..Olen myös tänään syönyt ihan liikaa eilisistä pikkujouluista jääneitä herkkuja. Vaikka koripalloilijat ovatkin kovia syömään, jäi mulle ihan liikaa kaikkea hyvää, joista en tietenkään voi pitää näppejäni erossa. 

..Lauantaina käytin useamman tunnin siivoamiseen ja tavaroiden järjestämiseen. Kuvailin samalla myös vähän meidän kotia, voisin vaikka pitkästä aikaa tehdä jonkun kotipostauksen.. Koti on mulle kuitenkin maailman rakkain paikka.

 photo _MG_3750_zpslzifgysa.jpg
 photo _MG_3642-001_zps38axiko7.jpg
..Olen myös iloinnut siitä, kuinka moni on lukenut meidän uusimman brunssipostauksen. Huomaa, että ruoka kiinnostaa myös teitä siellä ruutujen toisella puolella ;) Seuraava brunssi on muuten jo suunnitteilla, kuulin kehuja Fazerista ja pakko varmaan pian mennä testaamaan sekin!

..Tänään illalla kävin vielä katsomassa eilen sytytettyjä Yliopistonkadun jouluvaloja ja Stockan jouluikkunaa. Hyvältä näyttää taas ja piristää kyllä mukavasti tätä pimeyttä!

Nyt mä taidan lämmittää vähän glögiä ja syödä pari joulupiparia. Vähän muuten alkaa olla jo joulufiilis, mites muilla? Entä mitä teille kuuluu? En ole taas edes ehtinyt lukea muiden blogeja, höh.

4 kommenttia:

 1. Jouluvalot vaikuttavat kyllä omaankin (joulu)fiilikseen. Tampereella on kauniit jouluvalot, joten kun ne kytkettiin päälle, kaunistui kaupunki samantien. Jokseenkin outoa kyllä, että joulu on jo kuukauden päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama Turussa, oon nyt joka aamu ihastellut niitä valoja :)

   Poista
 2. Pakko oli laittaa 'sisustusvaloja' ikkunoihin heti kun saatiin lunta maahan! Tulis vaan joulu jo, niin saisi herkutella glögiä, torttuja ja suklaita... Ei passaa aloittaa liian aikaisin, tai ennättää jouluherkkukausi venähtää turhan pitkäksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mulla on just glögimuki tässä vieressä ja söin joulutortun ;)

   Poista