keskiviikko 11. marraskuuta 2015

never say never - snapchat edition

R: Vielä jokin aika sitten julistin, että minähän en Snapchattiin liity, olin varma että mun some-kiintiö on ihan täynnä. No, kuinkas kävikään. Latasin sovelluksen kyllä jo jokin kuukausi sitten, mutta vasta viime viikolla otin sen käyttöön. Ja myönnän, olen koukussa. Snapchattiin on niin helppo lisätä sellaisia lyhyitä arkisia videopätkiä tai hauskoja sattumuksia, jotka eivät ole instagramin arvoisia, mutta joita haluaa jakaa muiden kanssa. Tykkään myös katsoa muiden videoita, en tosin seuraa vielä kovinkaan montaa ihmistä, sillä en oikeen tiedä ketä seuraisin! Oletteko te snapchatissa? Kertokaa ketä ainakin kannattaa seurata?

 photo snap_zps0wdmuut5.jpg

Joskus ajattelin, että snapchat on vaan nuorten villitys, mutta eiköhän tällaiset vähän "vanhemmatkin" voi sinne liittyä ;) Niinhän se usein menee, että trendit leviää helposti sieltä nuorten keskuudesta.. Eihän facebookissakaan aluksi ollut kun nuoria ja nykyään sitä taitaa aktiivisemmin käyttää nimenomaan vähän vanhemmat. Mulla ainakin facebookin käyttö on jäänyt melko vähäiseksi viime aikoina. Lisäksi instagramissa on vähän alkanut häiritä se liiallinen kiiltokuvamaisuus, itsekin olen nostanut kamalasti kriteerejä sen suhteen, mitä siellä julkaisen. Toisaalta se on harmi, mutta toisaalta voin nyt sitten käyttää snapchattia!

 photo PB113030_zpsprbx2xng.jpg
Snapchatissa voi julkaista arkisia hetkisiä collarit päällä ja hiukset sekaisin ;)

Ja lyhyesti niille, jotka eivät tiedä mikä snapchat on; se on pikaviestipalvelu johon voi lähettää kuvia tai viestejä reaaliaikasesti omalle "my storylle" tai suoraan jollekin kaverille. My Storyyn lähetetyt "snäpit" näkyvät seuraajille 24 tuntia, jonka jälkeen ne poistuvat. Tietenkään sinne ei silti kannata mitä tahansa lähetellä, sillä voihan joku ottaa snäpistä esimerkiksi kuvakaappauksen, jolloin se jää nettiin "elämään". Mutta onhan tämä ihan hauska palvelu, varsinkin jos tykkää kuvailla videoita ja arkisia hetkiä. Itse en ole vielä uskaltautunut videolle mitään höpöttämään, mutta muunlaisia videoita olen kyllä lataillut. Kannattaa kurkata, mut löytää nimellä riikka.nieminen. Kertokaa nyt ketä kannattaa alkaa seuraamaan?

5 kommenttia:

  1. Jos silmänruokaa kaipaa, niin some-villityspoliisi sami-jaakko on hauskaa seurattavaa :D mun serkulta Millalta (millakuoksa / blogi lack of colour) tulee myös aika herttaista matskua :P

    VastaaPoista
  2. kannattaa seurata mm : soikkuyo,lateksitupppi,stuunanen, ttanjakatariina vaikka nyt :)

    VastaaPoista