perjantai 27. marraskuuta 2015

My Next Run - haastattelu

 photo 20151017_151321-001_zpsmw5jb1ex.jpg
Tässä kuvassa häikäisi aurinko, eipä ole viime aikoina sellasta ongelmaa ollut ;)
  
R: Ei olla hetkeen kirjoiteltu juoksukuulumisia, lähinnä siitä syystä että viime aikoina juoksu on jäänyt vähän taka-alalle. Vähintään kerran viikossa pitää päästä edes lyhyelle lenkille, mutta muuten tulee treenattua salilla ja pelattua koripalloa. Vaikka pimeys tai huono sää ei sinäänsä ole hyvä syy olla juoksematta, niin kyllä mä mieluummin tällä säällä treenaan sisällä. Päästiin kuitenkin vähän aikaa sitten pohtimaan juoksujuttuja, sillä meitä haastateltiin My Next Run -sivustolle. Haastattelusta selviää mm. mitä huonoa siskon kanssa juoksemisessa on, ollaanko koskaan harkittu juoksunumeroiden vaihtamista ja millaisia juoksusuunnitelmia meillä on tulevalle vuodelle. Niistä suunnitelmista olisi tarkoitus kirjottaa ihan oma postauskin, mutta lyhyesti pohditaan suunnitelmia jo tuossa haastattelussa. Haastattelun pääsee lukemaan tästä, käykää kurkkimassa. Olipas kiva päästä haastateltavaksi ;)

My Next Runista on muuten paljon apua, kun suunnittelee tulevia juoksutapahtumia. Sinne on listattu ihan mielettömästi tapahtumia niin Suomesta kun ulkomailtakin. Kannattaa siis tutkia meidän haastattelun lisäksi mitä muuta sivuilta löytyy. Sieltä löytyy muuten myös muutamien muidenkin juoksua harrastavien bloggaajien haastatteluja, ne oli kivaa luettavaa. Ja onpas suuri kunnia olla noin kovien juoksubloggaajien ohella haastateltavana! 

Nyt juoksuasioista ruoan pariin, nimittäin laitan ihan just koneen kiinni ja menen syömään. Tulin äsken salilta ja laitoin heti karjalanpiirakat uuniin, iltapalaksi olisi lämpimiä karjalanpiirakoita ja munavoita, niin parasta! Ihanan rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti