tiistai 3. marraskuuta 2015

mahtava marraskuu

J: Jos joku asia marraskuusta on tähän mennessä jäänyt mieleen, on se ehdottomasti tuo punainen taivas! Jo eilen mun Instagram täyttyi toinen toisestaan upeammista auringonlaskukuvista ja tänään mun ja Riikan ajellessa Saloon oli pakko kurvata pois moottoritieltä ja pysähtyä lähimmälle bussipysäkille kuvailemaan.. Niin upeaa, niin punaista!

 photo _MG_3287_zps0myb2nkm.jpg
 photo _MG_3301_zpstmqjhyqd.jpg
 photo _MG_3290_zpso7ig3esh.jpg
 photo _MG_3284_zpsfx9yhbaj.jpg
 photo _MG_3288_zps8dkom4mm.jpg
Ehtisipä joku päivä kuvailemaan muuallekin kuin ykköstien varteen. Näin syksyisin töissä käyminen haittaa aika pahasti tätä bloggaamista ja varsinkin kuvaamista.. Tuntuu, ettei aurinkoa näe vapaa-ajalla enää ollenkaan. Onneksi sentään töissä saan olla ulkona ja ilmat ovat muuten olleet aivan mahtavat! Eilen lenkillä olisi pärjännyt varmaan pitkähihaisessa ja tänäänkin oli jonkun tiedon mukaan yhtä lämmintä kuin kesäkuussa, hassua.  Kesäisestä säästä huolimatta joulu alkaa pikku hiljaa hiipiä enemmän ja enemmän mun mieleen.. Käytiin tänään Salossa Herkku & Lahja Murenan järjestämässä joulunavajaisissa ja nyt voin virallisesti todeta joulun odotuksen alkaneen. Tätä on odotettu kymmenen kuukautta! Illasta lisää joskus myöhemmin, nyt en jaksa käydä enää kuvia läpi.. Sen voin sanoa, että jouluista oli ;) 

Näiden auringonlaskukuvien myötä toivotan kaikille kauniita unia ja taidan itsekin mennä pian nukkumaan. Aurinkoista viikkoa kaikille!

2 kommenttia: