maanantai 16. marraskuuta 2015

maanantai pisti taas parastaan

 photo julk2_zpskhm2ywbu.jpg
 photo julk3_zpsi3zb9acx.jpg
 photo julk1_zpstna755tt.jpg
 photo julk4_zpsaxxnzgqb.jpg

R: Huh, mikä maanantai. Mukavan viikonlopun jälkeen maanantai pisti taas parastaan. Tämä viikko alkoi paskasti - kirjaimellisesti. Meillä oli viikonlopun hoitokoira, joka oli sitten päättänyt aamulla kakkia lattialle ja sen jälkeen talloa kasan päältä levittäen sitä muuallekin kämppään. Arvaatte varmaan mikä sotku siitä syntyi.. Matot saa onneksi pesetettyä, mutta ei kyllä kamalasti aamulla naurattanut. En kuitenkaan osannut olla koiralle kauan vihanen, ehkä ihan ymmärrettävää että 15v koiralle voi sattua vahinkoja. Ja koska yritän aina keksiä kaikesta jotain positiivista, niin tuleepahan ainakin matot nyt pestyä ;) Kun vihdoin pääsin aamulla kakkaepisodin jälkeen töihin, siellä mua odotti tekemättömien töiden pino.. Oltiin viime perjantaina työporukan kanssa piknikristeilyllä, jonka vuoksi tänään sitten tekemättömiä töitä ja yhteydenottoja riitti, onneksi selvisin niistä kunnialla ja nyt taas on yksi maanantai taputeltu! Toivon kyllä, että tällaisia maanantaita ei enää tulisi vastaan..

Ajattelin, että tällä viikolla voisin yrittää olla vähän aktiivisempi bloggaaja. Kovasti kyllä intoa tähän hommaan riittää edelleen, mutta aika ei meinaa millään riittää, varsinkaan valoisat tunnit, jolloin pääsisi ottamaan kuvia. Onneksi Australian matkaan (ja auringonpaisteeseen!) on enää alle 1,5 kuukautta. Muutama postaus mulla on kuitenkin tällä hetkellä työn alla, luvassa mm. suuri proteiinipatukka vertailu, Turun parhaan brunssin metsästystä ja loppufiiliksiä Tikiksen pepputreenistä. Nyt kuitenkin lempparipuuhan pariin, eli ruokaostoksille! Pitää käydä kerralla ostamassa koko viikon ruoat, pääsee iltaisin helpommalla kun on valmiiksi tehty/suunniteltu ainakin osa ruoista. Ajattelin kauppareissulla käydä kurkkaamassa myös miltä näyttää Ranskan värein valaistu kirjastosilta. Tämän illan ajan halutaan sen avulla kunnioittaa Pariisin terrori-iskujen uhrien muistoa, joten pakko se on nähdä. Heippa!

Kai teillä oli parempi maanantai?

4 kommenttia:

 1. Apua! Meillä on yhden kerran ollut ripuliepisodi, kun Ricon vatsa meni totaalisen sekaisin ja se oli ihan järkyttävää!! Tsemppiä loppuviikkoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kuulostaa kamalalta :D Onneksi maanantain jälkeen tämä viikko on ollut ihan jees!

   Poista
 2. Voi ei mikä viikon aloitus :( Onneksi ollaan jo tiistaissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi nyt on jo keskiviikkoilta, viikonloppu lähenee :)

   Poista