torstai 26. marraskuuta 2015

kuulumisia feat jouluinen Turku

R: Viime päivinä olen..

..lukenut ruokakulttuurin tenttiin ja lopulta saanut sen tiistaina kunnialla tehtyä. Onkin ollut ikävä tätä tunnetta, kun odottaa jännityksellä tenttituloksia.

..odottanut, että seuraavaan kiinnostavaan kurssiin aukeaa ilmoittautuminen. Se alkaa reilun viikon päästä, ajattelin olla heti aamulla kyttäämässä ilmoittautumista, koska haluan ehdottomasti sille kurssille.

 photo turku2_zpscnorweef.jpg

..käynyt Splizzeriassa pitkästä aikaa syömässä ja muistanut taas miten hyvää ja laadukasta se on. Nam!

..ostanut näiden voittamani kenkien lisäksi kahdet uudet kengät.. Mutta molemmat tuli tarpeeseen, sillä mun on ollut jo pitkään tarkoitus ostaa sekä uudet töihin sopivat kengät että sellaset siistimmät baari-iltoihin sopivat kengät.

..harkinnut, että kävisin helmikuussa hyvinvointivalmentajan koulutuksen. Onko jollain kokemuksia tästä koulutuksesta? Siitä voisi sitten joskus jatkaa vaikka pt-koulutukseen jos intoa tai aikaa riittää.

 photo turku3_zpsu5orguno.jpg

..ihastellut Turun jouluvaloja ja yrittänyt sen myötä päästä vähän joulufiilikseen. Mä ajattelin ottaa joulukoristeet esille vasta joulukuussa, toisin kun Jenna ;)

..harmitellut sitä, etten ole ehtinyt tarpeeksi lenkille. Reilun viikon päästä on täällä Turussa meidän bloggaajien järkkäämä joulujuoksu (lue lisää täältä) ja vähän saattaa hävettää kun kunto loppuu kilsan jälkeen ;) No ei vaan, tuonne saa tulla ihan kuka vaan ja ihan millaisella kunnolla vaan - juostaan sellasta vauhtia, että jokainen pysyy menossa mukana!

 photo boumlrs1_zps36duongq.jpg

..viettänyt minilomaa hotellissa Turussa. Oli hauska olla hotellissa omassa kotikaupungissa, lisää fiiliksiä saatta lukea lähiaikoina Testing Turku -blogista.

..ihmetellyt milloin Black Fridaysta tuli näin suosittu Suomessa? Monet yritykset ovat jo viikkoja hehkuttaneet sitää. Pitäisiköhän siis huomenna shoppailla?

..laskenut päiviä Australian matkaan (30!!). Vaikka arki rullaakin ihan kivasti eteenpäin ja arkielämäkin on tällä hetkellä ihan kivaa, odotan niiiin malttamattomana tota reissua. En voi uskoa, että yksi mun elämäni suurimmista haaveista toteutuu ihan pian! Ja hei, samalla tajusin että jouluaattoon on alle kuukausi, en valita ;)

 photo turku1_zpsstp921fa.jpg

..juhlinut pikkujouluja ja suunnitellut seuraavia (joita vietetään lauantaina tyttöjen kanssa Salossa). Muutamina viime vuosina mulla oli ehkä yhdet pikkujoulut, nyt niitä osuu neljät peräkkäisille viikoille, eipä ainakaan tule aika pitkäksi ;) Ajattelin laittaa saman mekon ainakin kolmesti (kamala rike?), viimeisiin bloggaajien pikkujouluihin taidan hommata jotain uutta!

..ja pakko myöntää että olen harmitellut sitä (taas), etten ole ehtinyt postailemaan. Blogi ansaitsisi enemmän huomioita, pian on synttäritkin! 28.11 tulee nimittäin täyteen 7 vuotta bloggaamista - ihan hullua! Jos tämä blogi olisi mun lapsi, se olisi jo koulussa, ekaluokkalainen. Apua! Synttäreiden kunniaksi voitaisiin vaikka viikonlopulla muistella menneitä ja julkaista jotain ihania nuoruuskuvia ;) Vai olisiko jotain toiveita, mitä voitaisiin synttärin kunniaksi postata?

2 kommenttia:

  1. Blogissani olisi teille pieni haaste :)

    http://takeabreathblog.blogspot.fi/2015/11/blogintarina.html

    VastaaPoista