perjantai 16. lokakuuta 2015

viikonlopun suunnitelmia..

R: Jes, viikonloppu! Tätä kiireisen työviikon jälkeistä fiilistä kaipasin niin kovin sillon, kun en ollut töissä. Tämä viikko meni taas ihan supernopeasti. Alkuviikko oli mun osalta jotenkin vähän tuskanen, kun töissä tuli niin paljon kaikkea ihan uutta, mutta onneksi loppuviikosta helpotti. Iltaisinkin on ollut vaikka mitä menoa, eipä tässä ole päässyt tylsistymään ;) Viikonloppunakaan ei pahemmin lepäämään ehdi, tiedossa on nimittäin vaikka mitä kivaa. Lähdetään Jennan kanssa huomenna heti aamusta Helsinkiin, osallistutaan lauantaina SuuntoSalomon Teamin riveissä Helsinki City Trailille ja sunnuntaina suunnataan I love me -messuille. 

 photo juoksu1_zpsoszvhqjr.jpg
 photo juoksu3_zps4peoofkd.jpg

Vähän jännittää, miten juoksu kulkee huomenna! Ollaan tämän kuukauden aikana ehditty lenkille vasta muutaman kerran, joten juoksutuntuma ei ole ihan sama, mitä se on aiemmin juoksutapahtumissa ollut.  Eihän se peruskunto tietenkään mihinkään ole kadonnut, mutta olisi itsevarmempi olo, jos lenkkejä olisi tullut juostua se normaali 2-3 kertaa viikossa. Me juostaan huomenna onneksi "vaan" 12 kilometrin reitti, mutta sekin on varmaan ihan sopiva haaste. Polkujuoksu on kuitenkin niin paljon raskaampaa kun tavallinen maantiellä kipittely. Tiedossa on mäkinen ja osittain vaikeakulkuinen maasto, joten pitää olla skarppina koko ajan! Tuolla tapahtuman sivuilla sanottiin, että polkujuoksu vie 15-50% enemmän energiaa kun tavallinen juoksu, joten senkin vuoksi vähän jännittää.

 photo juoksu4_zpskm2j3b3v.jpg
 photo juoksu1_zpsoszvhqjr.jpg

Me ei olla asetettu mitään aikatavoitteite, koska ei oikeen tiedetä mitä odottaa. Tavoitteena on vaan nauttia polkujuoksun tunnelmasta, kauniista maisemista ja juoksutapahtuman fiiliksestä. Niin ja tietenkin tavoitteena on päästä maaliin! Maali ainakin on komeissa puitteissa Olympiastadionilla :) Ja onneksi säidenkin pitäisi suosia, huomiseksi on luvattu ihanan aurinkoista! Mun pahimmissa peloissa koko viikon ennen tapahtumaa (ja tapahtumapäivänä) sataa, jolloin polut olisivat olleet ihan kamalassa kunnossa. Nyt on varmaan ihan kiva juosta, kun ei kalliotkaan ole niin liukkaat. 

Lauantaina aiotaan mennä johonkin kivaan paikkaan syömään juoksun jälkeen, mitä suosittelisitte suunnilleen jostain Kallio-keskusta akselilta? Ei olla yhtään ehditty miettiä mitään kivoja paikkoja, mutta pitäähän juoksun jälkeen palkita itsensä perinteisesti vaikka burgereilla ;) 

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti