sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Viikonlopun kuulumiset

J: Ihanan rentouttava viikonloppu takana! Taas. Parista viime viikosta poiketen tämän viikonlopun olen viettänyt ihan vaan Turussa, mutta tekeminen ei ole silti päässyt loppumaan kesken. Olen esimerkiksi treenannut (lauantaina alkoi muuten booty-haaste!), käynyt kuvailemassa, hoitanut rästissä olleita asioita, käynyt kävelyllä, nauttinut hiljaisuudesta, pohtinut blogijuttuja ja muutenkin vähän tulevaisuutta.. Lisäksi olen pitkästä aikaa ehtinyt lukea blogeja. Yleensä selaan ne pari kolme tuttua blogia pikaisesti läpi ja jätän ehkä lyhyen kommentin, nyt jopa bongasin pari hyvältä vaikuttavaa uutta blogia lukulistalleni.

 photo _MG_2652_zps72sdzbkp.jpg
 photo _MG_2671_zpszn5y3zzq.jpg
 photo _MG_2761_zpsxma7u06z.jpg
 photo _MG_2800_zpstrl7xdci.jpg
 photo _MG_2793_zps4ca14wnz.jpg
 photo _MG_2783_zpsz9vwqt8d.jpg

Tällaiset viikonloput tulevat kyllä välillä tarpeeseen. Nyt on taas akut ladattu tulevaa viikkoa varten. Ensi viikolla on onneksi vuorossa toivottavasti vähän kevyempi työviikko syyslomien takia, mutta vapaa-ajalla ei tekeminen lopu. Luvassa olisi ainakin sekä jääkiekko- että jalkapallomatsi, yksi luento yliopistolla, polkujuoksutapahtuma ja I love me -messut Helsingissä. Ensi sunnuntaina ei varmaan olekaan yhtä rentoutunut olo näin sunnuntai-illalla ;) Palaillaan!

Miten muiden viikonloppu meni? Energistä viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Itsekin oon suuntaamassa kohti I love me-messuja, suunnitelmissa olis pyöriä lauantaina siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, me mennään vasta sunnuntaina :) Toivottavasti olisi yhtä hyvät messut kuin vuosi sitten!

   Poista
 2. Kuulostaa ihanan rennolta ♥ Ite kotiuduin just reissusta ja parin päivän päästä uusi maa kutsuu.. Kivaa joo, mutta ei ehdi rentoutua samalla tavalla kuin ihan vain kotona löhöillessä :D Mut ehkä parin viikon päästä sit.. Energistä viikkoa myös sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, vitsit kun ehtisi itsekin reissata vähän enemmän :) Hauskaa reissua!

   Poista