keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Väriä pimeyteen vaatteiden avulla

J: Oltiin Riikan kanssa pari viikkoa sitten käymässä Akvamariinin showroomilla Helsingissä. Mä niin tykkään siitä paikasta - rekeissä roikkuu uusia upeita ulkoiluvaatteita ja -kenkiä, porukka siellä on ihan superystävällistä ja saa aina hyviä vinkkejä omaan pukeutumiseen. Tällä kertaa muhun iski eniten Haglöfsin uusin takkimallisto. Omistan tällä hetkellä yhden ihan älyttömän hyvän Haglöfsin kuoritakin ja nyt sitten kuolasin kevyttoppatakkeja. Niin söpöjä värejä! Ihanaa, että syysvaatteisiinkin on saatu vähän väriä. Myös Helly Hansenin mallisto näytti taas tosi kivalta, ehkä eniten houkuttaisi tuollainen vedenpitävät parkatakki. Se olisi aika täydellinen syksyn ja talven sateisiin.. Harmittaa, etten kokeillut sitä päälle!

 photo P9302155_zpsbroohn2v.jpg
 photo P9302173_zpsh0pwvjng.jpg
 photo P9302184_zps4yyqrper.jpg
 photo P9302186_zpskqs5sub8.jpg

Kengistä eniten esillä oli Merrelin kengät. Sain vuosi sitten testiin Merrelin varrelliset ulkoilukengät ja ne ovat olleet kovassa käytössä töissä. Ei ole kertaakaan mennyt vesi läpi tai varpaat jäätyneet ulkoillessa! Tällä kertaa sovittelin talvi- ja polkujuoksuun sopivia lenkkareita. En ole koskaan omistanut nastallisia kenkiä, joten ne olisivat kyllä ihan loistavat tulevan talven lenkkejä ajatellen. Ei olisi sitten ainakaan kengistä kiinni lenkillä käyminen..

 photo P9302189_zps2jn5oyau.jpg
 photo P9302192_zpspesvjsgo.jpg
 photo _MG_2447-001_zpsnhnc4n3q.jpg

Nyt vähän vanhempana olen alkanut arvostaa hyviä ulkoiluvaatteita entistä enemmän. Varsinkin syksyisin olen valmis laittamaan hyvään sateenpitävään takkiin rahaa, jos tiedän sen helpottavan mun arkea. Toki mun työ vaikuttaa tähän aika paljon, olen päivittäin useamman tunnin ulkona säällä kuin säällä, eli varustuksen tulee olla hyvä. Kylmyys ja märät varpaat aiheuttavat vain turhaa ärtymistä ja pinnan kiristymistä. Lisäksi laadukas takki maksaa itsensä vuosien saatossa takaisin.. Esimerkiksi aikoinaan ostettu Haltin takki teki suuren lovin silloisen opiskelijan kukkaroon, mutta laskujeni mukaan olen käyttänyt sitä jo viisi vuotta. Ei siis paha. Tällä hetkellä onkin ostoslistalla kunnon vedenpitävät tuulihousut sekä kevyttoppatakki. Muuten alan olla aika valmis tulevaan ulkoilu syksyyn ja talveen! Oletteko te?

2 kommenttia: