keskiviikko 28. lokakuuta 2015

terveellisiä herkkuja alessa!

J: Mulla meni joskus kesällä hermot jatkuvaan karkin syömiseen ja sitä kautta tulleeseen sokeriähkyyn, joten päätin alkaa karkkilakkoon. Olin lopulta 1,5 kuukautta ilman karkkia ja olin hyvin ylpeä itsestäni. Karkkilakon jälkeen meni noin viikko tai kaksi niin ettei mun tehnyt lainkaan mieli karkkia. Ehdin jo ajatella, että olen varmaan kyllästynyt.. Mutta voi kuinka väärässä olinkaan! Lokakuu on ollut todellinen karkkikuukausi ja olen syönyt sitä ihan liikaa! Yleensä ostan pussin viikonlopuksi ja syön ne silloin. Nyt on tullut kuitenkin napsittua Teemun karkkivarastot tyhjäksi ja sorruttua arkisinkin suklaaseen. Hyi hyi! Päätin nyt laittaa sille kuitenkin stopin..

 photo _MG_3051_zpscnx1xy3f.jpg
 photo _MG_3081_zpsngotaamt.jpg

Eli edelleen pidän yhden karkkipäivän viikossa, mutta nyt lupaan pysyä arkisin erossa karkeista ja mahdollisuuksien mukaan muusta sokerista. Koska tunnen itseni ja tiedän että se karkkihimo sieltä yllättää, ostin arkea helpottamaan Puhdistamon raakasuklaata. Se on astetta terveellisempi herkku! Raakasuklaa sisältää paljon hyviä ravintoaineita ja kaiken lisäksi maistuu hyvältä! En alkuun tykännyt oikein yhtään raakasuklaasta, mutta olen alkanut nyt viime aikoina lämmetä sille. Jo pari palaa riittää taltuttamaan herkkuhimon ;) Puhdistamon tuotteet ovat tämän viikon ajan Hyvinvoinnin tavaratalossa -20% alessa, joten nyt on loistava tilaisuus testata raakasuklaata. Sieltä löytyy sekä niitä valmiita patukoita että valmistusaineita, jos kiinnostaa. Mä olen toistaiseksi ainakin ollut tosi laiska tekemään raakasuklaata itse, joten suosin valmista suklaata..

 photo _MG_3059_zps3vgmqkoc.jpg
 photo _MG_3083_zpsvdmmaifo.jpg

Toinen ihan mahtava välipala on Puhdas Snack -välipalapatukka. Kierrän nykyään myslipatukat sun muut kaukaa niiden sisältämän sokerin takia. Tuo on myös gluteeniton ja maidoton, joten sopii kaikille herkkävatsaisillekin. Pakko nyt kuitenkin myöntää, että kuvissa näkyvä Sitruuna & Inkamarja ei ollut ihan mun suosikki.. Patukoita on saatavilla myös raakasuklaisena ja maustamattomana, molemmat niistä ovat enemmän mun makuun kun tämä sitruunainen Varsinkin se suklainen on herkkua, nam!

Jos innostuitte, kannattaa kurkata Hyvinvoinnin tavaratalon tarjous.. 20 prosentin alennuksen saa koodilla PUHDISTAMOVKO44 ja se on voimassa tämän viikon ajan. Mun tekisi mieli tilata iso laatikollinen raakasuklaata. Tuo kuvien yksilö on enää muisto vain ;)

Sisältää mainoslinkkejä, yhteistyössä Hyvinvoinnin tavaratalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti