sunnuntai 18. lokakuuta 2015

messuilla roikkumassa

R: Tälleen sunnuntai-iltaisin ihanan viikonlopun jälkeen välillä mietin, miksei elämä voisi olla jatkuvaa viikonloppua? Olen miettinyt tosi paljon viime aikoina unelmien toteuttamista ja sitä, miten upeaa olisi, jos voisi tehdä työkseen jotain, mikä ei oikeasti tunnu työltä. Siis jotain sellasta, josta ihan oikeasti nauttisi ja jota tykkäisi tehdä. Tällä hetkellä mun työ ei ole sellasta, mutta kestän sen, koska tiedän että tämä on vaan väliaikaista. En valita, sillä saan olla onnellinen, että mulla sentään on töitä. Aion kuitenkin joka päivä tehdä töitä sen eteen, että jonain päivänä olen vielä unelmieni työssä. Se kuitenkin on asia erikseen, nyt ajattelin kirjoitella vähän tämän päiväisistä messuista.

I love me -messuilta ei varmaan ole voinut välttyä, jos on viettänyt kuluvana viikkona aikaa sosiaalisessa mediassa tai blogeissa. Mä olin kuullut paljon hyvää messuista, joten suurilla odotuksilla suunnattiin sinne tänään aamulla. Päätettiin mennä paikalle heti aamusta ja se oli hyvä ratkaisu! Oltiin messukeskuksella jo ennen puolta yhtätoista, sillon oli ihanan väljää ja sai rauhassa kierrellä ja tutustua mielenkiintoisiin tuotteisiin. Me otettiin heti ensimmäisenä suunnaksi luonnollisesti-alue, jossa tulikin vietettyä eniten aikaa. Tässä TOP5 meidän suosikit messuilta:

 photo messut4_zpsnss3bhrw.jpg
 photo messut1_zpsmuitcsmb.jpg
 photo messut5_zpspr69tyn3.jpg

Foodin: Ehkä tyylikkäin osasto! En tosin ostanut mitään, mutta tykkäsin osastosta silti. Tuotteet oli siististi ja selkeästi esillä ja saatiin hyvää palvelua heti kun tultiin paikalle. Tutkailtiin jonkin aikaa kiinnostavia tuotteita, mutta lopulta lähdettiin tyhjin käsin.

 photo PA182629-001_zps53itkvgm.jpg

Lidl: Osallistuttiin roikkumisskabaan, oli niin hauskaa! Jos roikkui yli minuutin, sai isomman palkinnon. Mä roikuin lopulta yli puolitoista minuuttia, kun siitä kuulemma sai ekstraa ;) Kyllä Lidlin protskupatukoiden ja shakerin vuoksi mielellään roikkui, sillä mulla on pelkästään positiivia kokemuksia noista Sportyfeel-tuotteista. Osastolla maistatettiin myös mm. pähkinöitä ja proteiinijuomia. Lidlin pähkinämixiä olen joskus ostanutkin, siinä on kaikki mun suosikit yhdessä pussissa.

 photo messu10_zps5lgzerpf.jpg
 photo messut6_zpsbseqchgn.jpg

Cocovi: Niin värikäs ja nätti osasto! Myynnissä olisi erilaisten superfoodien lisäksi ollut myös mm. raakakakkuja ja smoothieta, mutta me oltiin niin täynnä hotelliaamiaisen ja erilaisten maistiasiten jäljiltä, ettei käynyt mielessäkään ostaa mitään ruoka..  Harmi kyllä! En ole vieläkään maistanut koskaan raakakakkua, vaikka kaikki niitä aina kehuvat.

 photo messut7_zpso0f1yosm.jpg

Puhdistamo: Ehkä messujen monipuolisin osasto. Osastolta sai "passin", johon sai leimoja, kun maistoi erilaisia Puhdistamon tuotteita. Täydellä passilla sai yllätyslahjan oston yhteydessä, joten ostin spirulinaa. Mulla on spirulina ollut loppu jo jonkin aikaa, tiesin että kannatti säästellä superfood shoppailut tuonne messuille. Jennakaan ei tältä osastolta lähtenyt tyhjin käsin.. Puhdistamon raakasuklaat oli ehkä parhaita, joita koskaan olen maistanut!

 photo messut3_zpsbxls8hzr.jpg

Fazer: Jottei liian terveelliseksi mene, niin pakko mainita Fazerin osasto. Nam, mitä lakuja! Olen jo pidemmän aikaa miettinyt näiden uusien lakujen ostamista testiin, mutta aina olen jättänyt ne kauppaan. Nyt kaikkia sai maistaa, joten ainakin tiedän mitä kannattaa jatkossa ostaa (soft original oli täydellisen pehmeää).

Kaikean kaikkiaan messuilla oli tosi positiivinen ja inspiroiva ilmapiiri sekä paljon kaikkea kiinnostavaa. Erilaisia maistiaisia oli tarjolla niin paljon, että kaikkia ei jaksanut edes maistaa. Mun maha oli niiiin täynnä jo ensimmäisen puolen tunnin jälkeen, etten pystynyt syömään enää mitään. Oltiin suunniteltu, että mentäisiin herkuttelemaan muotipuolelle diy-Magnumeilla, mutta ei tehnyt yhtään mieli tuon maistiaiskierroksen jälkeen (ja se, että mun ei tee mieli mitään makeaa, on harvinaista). Jottei liian hehkutukseksi mene, niin pakko kyllä sanoa, että joidenkin messuesittelijöiden asiakaspalveluasenteessa olisi ehkä vähän ollut parannettavan varaa. Pahiten petyttiin varmaan Avonin osastolla, joka jäi vähän harmittamaan, sillä toimin Avonin kauneuskonsulttina ja normaalisti yrityksestä on ihan positiivinen kuva. Ei ehkä saisi antaa yhden ihmisen tylsän käytösen pilata koko mielikuvaa ;) Lisäksi eräs vitamiiniesittelijä näytti niin darraselta, että alkoi ihan naurattaa.. Voihan toki olla, että esittelijä kärsi vaan messuväsymyksestä, mutta joka tapauksessa vähän pirteämpi olemus olisi saattanut olla eduksi vitamiineja kaupatessa.. Kokonaisuudessaan kuitenkin messut oli tosi positiivinen kokemus, sain huomattavasti enemmän tapahtumasta irti kun vuosi sitten. Ehdottomasti mennään uudelleen taas ensi vuonna! Kuka muu kävi messuilemassa? Mitäs tykkäsitte?

Sisäänpääsyn messuille sponsoroi Messukeskus

8 kommenttia:

 1. Tänään just kävin kaverin kanssa messuilla. Ei ollut ehkä niin hyvät kuin viime vuonna, kun jokin jäi puuttumaan. Kivaa oli kuitenkin ja ehdottomasti kuitenkin ensi vuonna uudestaan. Tarkempia fiiliksiä voi kurkkia tuoreesta postauksesta :)

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin! Saiko lakujakin maistaa wooot? :D

  VastaaPoista
 3. Ei hitsit nyt alkoi kaduttamaan etten ostanut edes sunnuntain alennuksen takia lippuja :-D Noi superfood osastot olisivat voineet tyhjentyä aika kivasti jos olisin ollut paikalla hah :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että kaduttaa, tuolla oli vaikka mitä nähtävää ja tekemistä :) Mä onneksi pysyin suht järkevänä shoppailujeni kanssa!

   Poista
 4. Noi lakut! voi herranjestas että oli hyviä!! Meidän aikana noiden maistatukseen oli kunnon jono :D ♥ Ja hei hyvä kun valaisit mua tuosta Puhdistamon passijutusta.. Mä nimittäin ihmettelin, että mikä tää juttu on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oli kyllä hyviä! Me päästiin melkeen heti maistamaan, aamulla oli ihanan rauhallista ;)

   Poista