torstai 8. lokakuuta 2015

kahvitauko

 photo _MG_2540_zpsinep7ask.jpg
 photo _MG_2557_zps7lcofbwy.jpg
 photo _MG_2549_zps4ctfv7fp.jpg

J: Tänään oli niitä päiviä, kun olin päättänyt lähteväni salille heti töiden jälkeen, mutta kotiin päästyä en vaan jaksanut. Sen sijaan keitin lempparikahvia, avasin koneen ja päätin blogi-innostuksen iskiessä kirjoitella muutamia jo kauan mielessä olleita postauksia luonnoksiin. Salille ehtiii myöhemminkin. Välillä on kyllä ihan jees muuttaa suunnitelmia oman fiiliksen mukaan ja ottaa vaan ihan rennosti, eikö olekin? 

Nyt niiden postausten kimppuun! Mulla on vaikka mitä ideoita mielessä, mutta viime aikojen kiireiden takia ei ole vaan ehtinyt istua koneelle kirjoittelemaan saati sitten ottaa mitään kivoja kuvia.. Saa nähdä mitä nyt saan aikaiseksi. 

3 kommenttia:

 1. Kyllä! Silloin pitää kirjoittaa, kun inspis iskee! :) Munkin suosikki on kahvikuppi ja kylkeen jotain hyvää ja sitten kirjoittamaan! Kivaa torstaita, kyllä sinne salille ehtii taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin onneksi illalla sitten vähän ulkoilemassa ja venyttelin kotona, eli ei ihan koneella oloksi tämä päivä mennyt ;) Ja pakko myöntää, että söin vähän jaffa-keksejä tuon kahvin kanssa :D

   Poista
 2. Inspiksen mukana pitääkin mennä :) Treenata kyllä kerkeää ;)

  VastaaPoista