sunnuntai 4. lokakuuta 2015

joka syksyinen perinne

R: Meille on kaveriporukan kanssa muodostunut jo melkeen perinteeksi mennä aina yhdessä Saloon syysmarkkinoille. Kaikki Salon seudulta kotoisin olevat tietävät, mitkä on syysmarkkinat - sillon erilaiset myyjät ja kojut valtaavat torin, koko kaupunki herää henkiin, torikahvilat ovat viimeisiä kertoja auki ja ihmiset käyvät ostamassa markkinaherkkuja. Jollain on perinteenä ostaa rinkeleitä, jotkut ostavat markkinoilta aina puolukkaa, mä olen perinteisesti ostanut sieltä aina metrilakuja ja Brunbergin suukkoja (eli tuttavallisemmin pusuja). En muista olenko missannut yksiäkään markkinoita sen jälkeen, kun muutin pois Salosta.

 photo markkinat1_zpsliixfl8l.jpg
 photo markkinat2_zpsc2qaidp7.jpg
 photo markkinat3_zpsn6tdgy13.jpg
 photo markkinat9_zpsgpukx6zr.jpg
 photo markkinat10_zpsqbwo1led.jpg
 photo markkinat11_zpsq6vft6s6.jpg

Tällä kertaa mentiin porukalla lauantaina heti aamusta markkinoille. Käytiin ensin Kurilalla aamupalalla ja sen jälkeen kierreltiin markkina-alueella. Mä mm. valmistauduin jo jouluun ostamalla joulukortit, en ikinä ole ollut näin ajoissa! Ei vaan voinut jättää tilaisuutta käyttämättä, kun myynnissä oli halvalla ihan tajuttoman paljon erilaisia hienoja kortteja. Monille se korttien ostaminen markkinoilta on myös perinne. Ei muuten olisi voinut toivoa parempaa säätä markkinoille! Lauantaina oli ihan täydellinen syyspäivä. Mun puolesta nämä ihanat syyssäät saisivat jatkua vaikka joulukuulle ;)

 photo markkinat8_zpso5dhvmqj.jpg
 photo markkinat7_zpsqpkqgxwg.jpg
 photo markkinat5_zpsacpsw7pc.jpg
 photo markkinat4_zpsma84szqj.jpg
 photo markkinat6_zps6yjeweo2.jpg

Markkinoiden lisäksi viikonloppuun on mahtunut paljon muutakin kivaa, mm. perjantaina ollut kauden ensimmäinen peli, joka onneksi voitettiin! Oli ihan hiton vaikea peli ja meni vähän tiukille, mutta onnistuttiin voittamaan. Vähän kyllä harmitti katsoa perjantaina illalla muiden bloggaajien kuvia Blog Awardseista, me nimittäin päätettiin Jennan kanssa osittain tuon pelin vuoksi ja osittain muiden kiireiden vuoksi jättää gaala väliin. Lokakuulle on tulossa niin paljon Helsingin reissuja, että pakko jättää joitan väliin, niin harmi ettei ehdi kaikkea! Oispa sellanen aikakone kun Hermionella on Harry Potterissa, sellainen jonka avulla voi olla kahdessa paikassa yhtä aikaa ;) Sille olisi nyt käyttöä!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Mua harmittaa kun en taaskaan päässyt markkinoille :/ Viime vuonna jäi ekaa kertaa väliin kun olin Ausseissa ja silloin vannoin et seuraavalla kerralla en kyllä skippaa! Mut toisin kävi :( No ehkä ensi vuonna sitten. On se kuitenkin semmonen viikonloppu et Salossakin on kerrankin elämää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, ehkä ensi vuonna sitten :) Toi markkinaviikonloppu on kyllä ainakin meidän kaveriporukassa sellanen, että tietää monen olevan Salossa. Melkeen sama kun aina joulun aikoihin!

   Poista
 2. Oi aivan ihania kuvia! Nuo värit on niin kivat!

  http://jenzkusmile.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oi oi oi, karhunvatukanmakuinen metrilaku! Mistähän semmosta saisi... ;)

  VastaaPoista