tiistai 27. lokakuuta 2015

Hiukset ennen ja jälkeen kampaajan

J: Vähän piristystä elämään - uudet hiukset! Kuten kuvista ehkä huomaa, oli jo korkea aika hakeutua taas Bleisiin ja Maijun käsittelyyn! Oli kyllä aivan järkyttävät hiukset ennen värjäystä, apua.. Tavoitteena oli laittaa taas vähän luonnollista väriä ja tasoittaa hiuksia. Ja kivathan niistä tuli, tykkään kyllä ihan hurjasti. Nyt voi taas pitää hiuksia joskus aukikin, eikä vaan laittaa tiukalle ponnarille ;)

 photo sekalaista lokakuu3_zpsn3zyjzr9.jpg
 photo sekalaista lokakuu4_zpsejs0rmoc.jpg

Nyt on taas tasaista ja elävämmän näköistä. Tällä kertaa hiukset värjättiin Kevin.Murphyn väreillä. Tuotesarja oli mulle ennestään täysin tuntematon, vaikka sarjan kehittelijä on kuulemma yksi arvostetuimmista hiusmuotoilijoista! Tosin olen kyllä aina aika pihalla kaikkiin hiuksiin liittyvissä asioissa, haha.. Kevin.Murphyn tuotteet ovat ympäristöystävällisiä eivätkä ne sisällä sulfaatteja tai parabeenejä. Yhden värjäyskerran perusteella voin myös todeta, että ne tuoksuvat aivan ihanalle! Ja hei, ne tulevat Australiasta! Saakohan niitä sieltä halvalla? Sain testiin Kevin Murphyn tuotteita ja nyt odottelen innolla niiden testaamista. Varsinkin tuuheuttavat shampoo ja hoitoaine kuulostivat ihan super hyviltä! Kerron tarkemmin kokemuksia vaikka sitten joskus kun olen paremmin tuotteisiin tutustunut..

 photo _MG_3100-001_zpsiew90ezq.jpg
 photo _MG_3101-001_zpsxh2m50pz.jpg

Nyt tämä tyttö on taas tyytyväinen! Miten voikaan kampaamokäynti piristää näin paljon? Pitäisi varmaan useammin käydä kampaajalla tai muuten vaan hemmotella itseä. Olen maailman huonoin siinä, olen esimerkiksi viimeiset puoli vuotta suunnitellut hierojalle menoa, mutten ole vieläkään saanut varattua sitä. Enkä ole koskaan käynyt kasvohoidossa tai muussa vastaavassa.. Tämän ikäisenä se voisi olla jo ihan hyödyllistäkin, heh. 

Huomaako hiuksissa eron? ;)

5 kommenttia:

 1. Kyllähän se ero sentään näkyy :D Näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää :) mä oon myös huono käymään kampaajalla, oikeastaan paristi vuodessa vaan käyn ja muuten värjään kotona :) tarvis myös käydä useammin kun on kuitenkin paksut hiukset jotka villiintyy herkästi mutta ponnari on liian helppo!:D

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää :) mä oon myös huono käymään kampaajalla, oikeastaan paristi vuodessa vaan käyn ja muuten värjään kotona :) tarvis myös käydä useammin kun on kuitenkin paksut hiukset jotka villiintyy herkästi mutta ponnari on liian helppo!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ponnari on kyllä liian helppo ja silloin ei oikein huomaakaan kuinka rumaksi ne hiukset ovat päässeet..

   Poista