perjantai 9. lokakuuta 2015

Booty-haaste alkaa pian!

J: Kirjoittelin reilu kuukausi sitten ajatuksiani salin vaihtamisesta ja kerroin silloin, että päädyttiin jatkamaan Motivuksella. Sen kirjoituksen jälkeen olen käynyt salilla varmaan alle kymmenen kertaa. Yksi syy vähäisiin salitreeneihin on tietenkin ajanpuute (koristreenit ja pelit alkoivat), mutta yksi syy on myös pieni motivaation puute. Olen käynyt nyt kaksi vuotta enemmän tai vähemmän aktiivisesti salilla, yleensä yhdestä neljään kertaan viikossa. Meillä on Riikan kanssa aika tietyt rutiinit siellä. Treeniohjelma on kolmijakoinen, eli yhtenä päivänä tehdään jalkoja, toisena vaikka selkää ja olkapäitä ja kolmantena sitten rintaa ja käsiä. Aina ei tosin ehdi kaikkea. Monesti joku treeneistä jää tekemättä ja sillä sitten aloitetaan seuraavalla viikolla.. Vaikka salilla käymisestä tykkäänkin, treeni on tullut hyvin tutuksi ja ollaan monesti mietitty. että ammattilaisen tekemä treeniohjelma voisi piristää treenejä. Voin kuitenkin ihan sanoa, että mä en halua personal traineria.. Voisin kirjoitella tästä aiheesta vaikka lisää joskus ;)

 photo tikis2_zps1qasmehg.jpg
 photo tikis1_zpseklvnsjq.jpg

Nyt meillä on kuitenkin mahdollisuus testata vähän erilaista treeniohjelmaa! Saimme blogin kautta mahdollisuuden osallistua Tikiksen lauantaina 10.10. alkavaan Booty-haasteeseen Ensin ajatus vähän nauratti, mutta todettiin sitten, että miksipä ei :D Suoraan sanottuna pakaroiden treenaaminen kiinteämmiksi ei tällä hetkellä kuulu mun treenitavoitteissa edes top kolmoseen, mutta ei siitä mitään haittaakaan ole. Ja kukapa ei haluaisi takapuolen näyttävän paremmalta niissä treenitrikoissa? Mä ainakin haluan, voin ihan myöntää.

 photo tikis3_zpscjkxnl8h.jpg
 photo tikis4_zpspx8cwqca.jpg

Haasteessa viiden viikon ajan kymmenen eri ohjaajaa näyttää oman pepputreeninsä. Videot ilmestyvät kaksi kertaa viikossa nettiin ja niitä voi noudattaa säännöllisesti tai vaikka poimia osia omaan treeniinsä. Jännää! Me lähdetään haasteeseen ehkä hieman epäilevinä, mutta positiivisin ja avoimin mielin. Ehkä tästä saa uutta intoa ja motivaatiota salitreeniin.. Ajateltiin tehdä tunnollisesti kaikki haasteen aikana tulleet treenit, joten eiköhän tässä ainakin opi uusia tapoja treenata takapuolta (ja yleisestikin jalkoja). Mä ajattelin ottaa itselleni motivaattoriksi sellaiset ennen ja jälkeen -kuvat, mutta saa nähdä kehtaanko julkaista niitä täällä koskaan ;) Haasteen kymmenen valmentajaa ovat ainakin sen verran timmissä kunnossa, että luulisi niitä tuloksia tulevan! Vielä mahtuu mukaan, täällä lisätietoa.

Miltä Booty-haaste kuulostaa teidän mielestä? Jees jees vai ei ikinä?

Postaus toteutettu yhteistyössä Tikiksen kanssa. 

2 kommenttia:

  1. Tuosta salipohdinnasta tuli mieleen, että oletteko kuulleet Turussa sijaitsevasta Fit4-salista? :) Itse innostuin siellä kesällä Turussa asuessani käymään, vaikka olin sitä mieltä, että salitreenaaminen on ihan hanurista. Hintataso on mielestäni kohtuullisen edullinen (ainakin verrattuna tuohon toisessa postauksessa mainitsemaanne TFW-saliin verrattuna..) ja salilla on todella laadukkaita tunteja mm. TRX:ää, cross trainingia ja toiminnallista harjoittelua! Ja ainakin kesällä salilla sai ilmaiseksi käydä yhden kerran kokeilemassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko joku ajatustenlukija, heh? :D Me ollaan todennäköisesti pian menossa testaamaan tuo sali, mutta kiitos kuitenkin vinkistä! Kiva kuulla, että oot viihtynyt siellä, toivottavasti mekin..

      Poista