torstai 17. syyskuuta 2015

viime aikoina..

R: Monet varmaan masistelevat syksun alkua, itse olen huomannut että olen syksyisin huomattavasti aktiivisempi kun kesäisin, tuntuu että olen koko ajan juoksemassa johonkin suuntaan ;) Viime aikoina olen esimerkiksi..

..salaa jo vähän jännittänyt pian koittavaa töiden alkua ja yrittänyt opetella sitä varten kaikkea uutta.

..toipunut puolimaratonin aiheuttamasta harmituksesta ja harkinnut paluuta lenkkipolulle.. Ehkä viimeistään viikonloppuna juoksen taas! Tähän mennessä on tullut tehtyä kävelylenkkejä ja juoksin mä toki pallon perässä koriskentällä ;)

..käynyt herkuttelemassa Pink Vanilla Dessertsin cupcakella, se toffeinen voitti kyllä tällä kertaa maistamani mintun..

..täyttänyt kalenteriani ties millä kivoilla jutuilla. Lokakuussa olisi jokaiselle viikonlopulle jotain kivoja tapahtumia Helsingissä, mutta pakko priorisoida. Tällä kertaa esimerkiksi kauden ensimmäinen korispeli taitaa mennä lokakuun alun Blog Awardsin edelle. Harmi!

 photo P9131678_zpskoqnex6v.jpg
 photo 11997483_10153564590417141_840798601_n_zpsyv2oh2ih.jpg

..käynyt katsomassa Napapiirin Sankarit 2 ennakkonäytöksessä ja saanut popcorn-ähkyn. Oli muuten ihan hauska elokuva ja upeita lappimaisemia!

..ja samalla miettinyt miksei leffassa tule käytyä useammin.

..ajellut Saloon moikkaamaan vanhempia ja isovanhempia ja palanut kotiin puolukkaämpärillisen kanssa. Tänään olisi vuorossa niiden pakastamista.

..pohtinut mitä ihmettä voisin ostaa Jannelle 30v synttärilahjaksi ja samalla kokenut itsekin pientä ikäkriisiä, kun toinen on jo niin vanha. Kehittelin ikäkriisin myös siitä, että meidän joukkueen nuorimmat ovat syntyneet sillon, kun itse olin jo aloittanut koripallon! Heh, onneksi tasossa sitä ei aina huomaa ;)

..saanut kotiovelle lähetyksen, joka sisälsti puolen vuoden Gainomax-juomat. Toinen samanlainen setti tulee puolen vuoden päästä. Kannattaa osallistua arvontoihin netissä :D

 photo riikka3_zpsttpdapqx.jpg
 photo riikka2_zpstlsfwt2f.jpg

..googletellut Sydneyn ja Melbournen lähistön luonnonpuistoja ja muita paikkoja, jossa voisi nähdä mm. kengurun tai koalan.

..nähnyt vauvan! Näin pitkän odotuksen jälkeen kaverin vauvan, joka on jo puoli vuotta vanha. Nyt aion ehdottomasti järkätä treffit kyseisen herran kanssa uudelleen, ennen kun puoli vuotta ehtii taas kulua ;)

..sisustanut meidän kotia ja samalla viettänyt erään lauantain helvetissä aka Ikeassa! Ikea on ihan jees, mutta ei lauantaisin. Oli kyllä jo aikakin tehdä puuttuvia ostoksia. Ollaan asuttu tässä jo lähes vuosi ja nyt vasta saatiin ostettua mm. sohvapöydät, olohuoneen verhot ja eteiseen penkki ja pöytä. Huomaa ettei kumpikaan olla kovinkaan kiinnostuneita sisustamisesta..

..käynyt kirppiksellä enemmän kun vuosiin. En tosin itse shoppaillut mitään, vaan meillä oli se pöytä. Lyhyesti voisin Manhattan Center kirpiksestä sanoa, että kamat menee joo kaupaksi, mutta osa ei mene kassan kautta. Ainakin jotain tavaroita meiltä varastettiin, joka on aina harmi. Pääasia kuitenkin, että suurin osa meni kaupaksi ja kotiin ei tarvinnut raahata melkeen mitään. 

..miettinyt miten viettäisin "sinkkuviikonloppua", kun Janne lähti mökkeilemään kaverinsa kanssa. Onneksi tiedossa on ainakin treenejä, työhön liittyvien materiaalin läpikäymistä ja sunnuntaina lounastamista bloggaajaporukalla ja Turun päivän ilotulitus. Joten tuskin tässä aika tulee pitkäksi!

Mitäs te olette  viime aikoina tehneet, vai onko syysmasennus iskenyt ja sohva vetänyt puoleensa..?

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :) Täällä on viime aikoina lähinnä viilailtu gradua ja hengattu myös aika paljon siellä sohvalla, haha! Nojuu, suunniteltu vauvajuttuja tietysti ja ulkoiltu jne. Mutta aika iisiä menoa! Ens viikolle koitan sopia paljon kaveritreffejä, kun saan gradun palautettua ohjaajalle luettavaksi :) Kivaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Vastahan sä(kin) sen gradu-urakan aloitit ja nyt se on jo loppusuoralla, hyvä! Mukavaa viikonloppua :)

   Poista
 2. Tätä oli kiva lukea :) Just juteltii Mikan kanssa kuinka paljon enemmän me liikutaan nyt kun ilmat on surkeammat. Jotenkin syksyllä on kiva keksia kaikkea hauskaa ja käydä mahdollisemman paljon ystävillä kylässä. Ihananat asu kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo siis syksyllä ehtii nähdä ystäviäkin enemmän kun kaikki eivät vuorotellen ole jossain reissussa/festareilla/mökillä jne.

   Poista
 3. Ja onnea nyt etukäteen kolmesta ja nollasta. :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut työpaikasta! Voinko udella, että millaiseen työhön pääsit?

  T: Sosiaalipolitiikan opiskelija Turusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä en työn luonteen vuoksi halua kertoa siitä täällä tarkemmin, mutta haasteellinen työ, jossa pääsee varmasti oppimaan superpaljon uutta ja näkemään kaikenlaista (hyvässä ja pahassa) ;)

   Poista