lauantai 12. syyskuuta 2015

Vaikea päätös

J: Kuten Riikka eilen kirjoitteli, tämä viikko on ollut hieman stressaava. Tai hieman, on ehkä mun kohdalla vähän väärä sana. Flunssa vihjasi tulevasta ensimmäisen kerran maanantaina, jolloin kurkku oli vähän kipeä. Kävin hamstraamassa kaupasta kaikkea ensiavuksi kelpaavaa, kuten auringonhattu-uutetta, c-vitamiinia, sinkkiä, mustaherukkamehua ja ison kasan hedelmiä. Tiistaina olo oli hieman parempi ja ehdin jo iloita, että olin vain luulosairas. Töistä kotiin tullessa olo kuitenkin paheni taas ja ilta meni nukkuessa. Keskiviikko oli aivan tuskaa - meillä oli töissä valokuvaus ja en valehtelematta ehtinyt kauheasti päivän aikana istua.. Torstai ja perjantai meni vakuutellessa itselle, että olen kunnossa ja lauantaina lähtöviivalla.
Eilen haettiin Riikan kanssa meidän kisanumerot, kävin ostamassa energiageelejä ja kävimme kevyellä lenkillä. Illalla vielä venyttelin, söin hyvin ja menin ajoissa nukkumaan. Fiilis oli korkealla ja olin varma, että juoksen, tosin ehkä vähän normaalia hitaammin..

 photo _MG_1642_zpsp3enaeaj.jpg
 photo _MG_1635_zpsbbfrplbi.jpg

Miten väärässä olinkaan! Tänään heti silmät avattuani ymmärsin, ettei ole todellakaan mitään järkeä juosta. En voi vaarantaa omaa terveyttäni vaan siksi, että pääsen juoksemaan yhden puolimaratonin. Tällä hetkellä ei oikeastaan edes harmita enää niin kovin, sillä tiedän tämän olleen paras ratkaisu. Juoksutapatumia tulee vielä lisää, kenties jo ihan lähiaikoina. Tänään mä toimin huoltojoukoissa. Heitän Riikan lähtöpaikalle, nappaan kameran mukaan ja menen reitin varrelle kuvailemaan reippaita juoksijoita. 

Iso kiitos vielä Turku City Maratonille, että olisitte mahdollistaneet mun juoksun. Tavataan varmasti ensi vuonna, jos mä silloin pääsisin juoksemaan. Nyt on aika suunnata ajatukset kohti tulevia lenkkipolkuja.

Ps. Karkkilakon piti loppua puolikkaan jälkeen. Mitäs nyt tapahtuu kun en juokse? Saanko silti syödä muutaman irtokarkin? :D

12 kommenttia:

 1. Harmillista, mut eihän sitä tosiaan kipeänä kannata lähteä vaarantamaan sitä, et saa viel jonkun kahta kauheemman taudin... Kyllä noita juoksuja on niin paljon, että ehtii sitä taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, totta. Kyllä sitä vielä ehtii juoksemaan..

   Poista
 2. Voi ei kuinka harmillista ! :/ Mut tosiaan ei kannata lähteä vaarantamaan terveyttä, ja tuleehan noita juoksutapahtumia ihan varmasti myös tulevaisuudessa eteen. :) Haha eiköhän muutama irtsari oo sallittua ottaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Hih, taisin muutaman karkin jo syödä :D

   Poista
 3. Ymmärrän, jos harmittaa! Mutta varmaan viisas päätös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin oli. Tai niin ainakin uskottelen itselleni :P

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, jospa ennen ennen lauantaita olisi kunnossa..

   Poista
 5. Namia vaan lohdutukseksi isoimpaan harmitukseen ja katse kohti uusia tapahtumia! Niitä on onneksi syksy täynnä! Pikaista paranemista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Irttarit auttoi ja nyt jo parempi mieli..

   Poista
 6. Harmi, ettet päässyt juoksemaan, mutta teit ehdottomasti oikean ratkaisun. Ei oo mitään järkeä juosta kipeenä. Kyllä noita kisoja vielä riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, totta :) Houkuttais hieman mennä jo heti ensi viikonloppuna juoksemaan Ruisräkki!

   Poista