maanantai 21. syyskuuta 2015

uusi postaussarja: Kaksi yhden hinnalla testaa


 photo 20150920_162352-002_zps0znzo3qf.jpg

R: Päätettiin aloittaa blogissa ihan uusi postaussarja Kaksi yhden hinnalla testaa. Eli ideana on, että me testataan erilaisia molemmille uusia urheilulajeja tai muita hyvinvointiin liittyviä palveja. Pyritään tekemään näitä postauksia 1-2 kertaa kuukaudessa, riippuen siitä millaisia testikohteita keksitään ja miten usein ehditään testailemaan uutta! Ollaan molemmat tosi kokeilunhaluisia ja tykätään monipuolisesta treenistä, joten saa nähdä mitä kaikkea keksitään.. Nyt saa ehdottaa testikohteita! Eli jos keksitte jotain treenimuotoja, joita voitaisiin kokeilla ja joista haluatte lukea, niin laittakaa ihmeessä kommenttia! Meillä on muutama testikohde jo mielessä, katsotaan koska ehditään testailemaan ;) Ihan ensimmäisenä testiin pääsi viime aikoina suureen suosioon nossut polkujuoksu. Mun oli tarkoitus kirjoittaa tänään jo polkujuoksufiiliksiä, mutta olen yksinkertaisesti niin väsynyt, että se jää huomiseen! Eli huomenna kuvia ja fiiliksiä Ruissalon poluilta ;) Laittakaa hei nyt kommentia, mitä meidän kannattaisi mennä testaamaan?

10 kommenttia:

 1. No edelleen se ilmajooga tossa Fuegossa :D Voin tulla mukaan! :D Sit joku tanssilaji!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis ilmajoogaa mietittiinkin! Pitää mennä joku kerta yhdessä :)

   Poista
 2. Kokeilkaa ratsastusta! :D Se on kylläkin aika kallista puuhaa, vaikka menisi ihan vain yhdellekin tunnille. Vai onko teistä jompi kumpi joskus harrastanut sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo ollaan molemmat joskus ala-asteella käyty ratsastamassa :D Nyt jo naurattaa ne ajat.. Mutta toisaalta, miksei sille ratsastukselle voisi antaa mahdollisuutta. Pääsisköhän edelleen ratsastamaan ponilla vai onko niissä painoraja :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Apua baletti! Ei ehkä ihan my cup of tea.. (Jos Jennalla on joskus polttarit, ajattelin laittaa sen balettia tanssimaan). Mutta kiipeily vois olla kivaa, kiitos ehdotuksesta!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hahahhaaa, mua alkoi naurattaa jo ajatuskin meistä tankotanssimassa.. Mutta toisaalta, kaikkea pitää kokeilla :D kiitos ehdotuksesta!

   Poista
 5. Ehdottaisin ratsastusta! ;D toki kallista se on, mutta ainakin kokeilemisen arvoistaa! :) ja sit vaikka geokätköily, crossfit, niitä en ole kokeillut! :) ja joku kamppailulaji?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan joskus ala-asteella harrastettu hetki ratsastusta ;) Ja crossfitiäkin on kerran kokeiltu, se oli kivaa! Alkaisin harrastaa sitä, jos olisi enemmän aikaa. Geokätköily vois olla kivaa, saisi liikkua luonnossa! Kiitos ehdotuksista :)

   Poista