keskiviikko 2. syyskuuta 2015

tulevaisuus näyttää hyvinkin valoisalta

 photo selfie2_zpsmavyd0vp.jpg
 photo selfie4_zpsncfnz9y0.jpg
Nämä muutama viikko sitten otetut hymykuvat kuvastavat hyvin mun tämänhetkisiä fiiliksiä..

R: Mä olen puhunut täällä blogissa jonkin verran siitä, miten olen tällä hetkellä työttömänä. Olen kuitenkin koko ajan ollut luottavaisin mielin, että kyllä niitä töitä vielä löytyy. Kesällä oli rekrytontien kanssa tosi hiljasta, kukaan ei palkannut ja mitään ei tapahtunut. Meinasi jo iskeä pieni paniikki, saanko mä ikinä töitä? Mitä jos olen vielä puolen vuoden päästä työttömänä? Mitä jos kukaan ei halua palkata mua? Meneekö mun kuuden vuoden opiskelu hukkaan? Enimmäkseen olin hiljaa näiden ajatusten kanssa ja esitin positiivista, mutta itsekseni ehdin miettiä kaikenlaista. Elokuun puolivälin jälkeen alkoi kuitenkin rekryrintamalla tapahtua ja mäkin innostuin työnhakuun ihan uudella tavalla. Huomasin, että kyllä niitä yhteiskunta- ja sosiaalitieteilijöitäkin tarvitaan.

Viime viikolla sainkin sitten kutsun erääseen haastatteluun. Tiistaina olin haastattelussa ja jo tänään sain tiedon, että sain töitä! Nyt olisi vähintään vuodeksi töitä tiedossa lokakuun alusta alkaen. Työ tulee olemaan haasteellista, opettavaista, kiireistä ja rankkaa, mutta ihan varmasti palkitsevaa. Olen kyllä niin innoissani tästä mahdollisuudesta. Ja kaikista parasta on se, että työpaikka on Turussa, ihan tuossa 10 minuutin kävelymatkan päässä. Olin jo henkisesti varautunut kulkemaan Helsinkiin ja laskeskellut mielessäni, miten paljon rahaa kuluu sinne kulkemiseen. Olin miettinyt, että voinko pelata korista, jos en ehdi treeneihin pitkän työmatkan takia? Tai kannattaako mun ostaa salikortti, mitä mun arjelle käy? Tai joudunko muuttamaan pois Turusta? Ja nyt sain työpaikan Turusta! Niin mahtavaa, tämä Suomen paras kaupunki on jatkossakin mun koti. Kaiken tämän mun innon kruunaa se, että reilu viikko sitten Jannekin sai iloisia uutisia työrintamalla, hän sai oman alan töitä toistaiseksi voimassa olevalla työsuhteella! Harvinaista, mutta hienoa, meillä on molemmilla nyt omaan alaan liittyviä töitä ja vielä pidemmäksi aikaa. Ihan kun oltaisiin jo aikuisia? Pakko se kai on hyväksyä ;)

P.S Mun on pakko varmaan lähteä shoppailemaan sellaisia aikuismaisia,siistejä ja asiallisia työvaatteita!

39 kommenttia:

 1. Jee, mahtava juttu!! Paljon onnea uudesta työpaikasta ja ihan huippua, että se on oman alan koulutusta vastaava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kyllä ettei opiskelut menneet ihan hukkaan ;)

   Poista
 2. Oi miten kiva! Onnea hurjasti! :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea! Tällaisia uutisia on aina niin ilahduttava kuulla :)

  VastaaPoista
 4. Vuhuu, mahtavaa!! Ihana kuulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mahtavaa että tämä epävarmuus on vihdoin ohi :)

   Poista
 5. Oi mahtavaa! Paljon onnea uudesta työstä. :) Ihana, että se löytyi vielä Turusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä niin helpottunut ettei tarvitse muuttaa :) Kiitos!

   Poista
 6. Ihan mahtavaa, paljon onnea <3

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno homma, Onnea!!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, onnea paljon!! :)

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa, paljon onnea !! ♥ :)

  VastaaPoista
 10. Paljon onnea!:) Ihanaa! Ja hyvä syy shoppailla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niinpä, kerrankin oikeasti hyvä syy ;)

   Poista
 11. Vau, ihan mahtava juttu! Paljon onnea! :))

  VastaaPoista
 12. Onnea! Lähellä oleva oman alan työpaikka on kultaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Ja ylipäätänsä työn saanti tässä taloustilanteessa on melkeen kun lottovoitto ;) Kiitos!

   Poista
 13. Onnea! Lähellä oleva oman alan työpaikka on kultaa!!

  VastaaPoista
 14. Jee, onnea töistä! Kiva kuulla, että sosiaalipolitiikot voi tänne Turun seudullekin työllistyä (muuallekin kuin yliopistolle), eikä kaikkien oo pakko lähteä Helsinkiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä kyllä luokittelen itseni enemmän sosiaalitietelijäksi tämän työn myötä, mutta ihanaa ettei tarvinnut lähteä Helsinkiin (tai yliopistolle :D :D).

   Poista
 15. Oo mahtavaa, onnea! Näin ne asiat aina järjestyy :)

  VastaaPoista
 16. Onneksi olkoon!! :) Samoissa aatteissa pyörin, kun tammikuussa pitää olla työpaikka löydettynä. Luottavaisin mielin kuitenkin eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan varmasti löydät jotain kunhan olet aktiivinen (ja sitä varmasti olet)! Tsemppiä!

   Poista
 17. Paljon onnea työpaikasta näin jälkijunassakin! Mahtava juttu! :) Olen aina välillä käynyt kurkkaamassa blogianne, mutta en ole ennen kommentoinut. Nyt kuitenkin heräsi kovasti kiinnostus uuden työsi suhteen: olisitko valmis kertomaan työstäsi jotain? Kun itselläkin valmistuminen yliopistosta lähestyy, niin työllistymisasiat kiinnostavat paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! En aio puhua työstäni täällä blogissa sen enempää, ihan jo työn luonteesta johtuen haluan pitää työminän ja blogiminän erilläni. Jos (ja kun toivottavasti) joskus saan jonkun unelmien työpaikan, kerron sitten. Tämä työ ei ole sellainen, että siitä haluan blogissa puhua.

   Poista