lauantai 5. syyskuuta 2015

tasan viikko puolimaratoniin

 photo juoksu1_zps1djdqg6e.jpg
 photo juoksu2_zps5acpvsuw.jpg
 Kuvat: Mari 

R: Kylläpäs aika menee nopeasti. Vastahan me ilmoittauduttiin Turku City Marathonille ja viikon päästä se pitäisi jo juosta. Vähän kyllä kauhistuttaa, enää viikko!! Jotenkin taas elokuun alun juoksuinnostus on vähän latistunut ja kahden tunnin aikatavoitteen saavuttaminenkin on alkanut tuntua melko epätoivoiselta. Lenkeillä vauhti on jäänyt kauas siitä, mutta uskon kuitenkin, että tuollaisessa kilpailutilanteessa pystyy ihan eri tavalla antamaan kaikkensa. Ja puolikkaalla on taas oltava puhumatta koko ajan, toisin kun lenkeillä, sekin tuo kummasti sitä vauhtia lisää ;)

Tällä viikolla juoksulenkit ovat jääneet vähän vähemmälle (tähän mennessä yksi lyhyt..), sillä koristreenit alkoivat. Joku viisaampi olisi ehkä jättänyt ne väliin ja keskittynyt viime hetken juoksutreeneihin, mutta rakkaudesta lajiin, en mä halua kauden ensimmäisiä koristreenejä missata. Ensi viikolla ajattelin tiistaina mennä varmaan vielä treeneihin, mutta perjantaina en uskalla. Tälläkin viikolla maanantaisen pikaisen hiit+spurttitreenin (josta nämäkin kuvat on) ja tiistaisen koripallon pelaamisen jäljiltä pohkeet ja penikat ilmoittelivat taas vähän ikävällä tavalla olemassaolostaan.. Onneksi kompressiosäärystimet, venyttely ja rullailu auttoivat. Tulevalle viikolle suunniteltiinkin sellasta, että huomenna sunnuntaina juostaan vähän pidempi nopea lenkki, sitten maanantaina meinattiin mennä salille tekemään vähän yläkroppaa, tiistaina koristreeneihin, keskiviikkona ehkä joku lyhyehkö nopeahko lenkki ja kehonhuoltoa, torstaina lepo ja perjantaina pieni "jalkojen herättely" ennen lauantain koitosta. Toki jos jaloissa tuntuu raskaalta, voi tiistain koristreenit jättää väliin. Mutta sellainen viikko olisi tiedossa ennen Turku City Marathonia ja elämäni kolmasta puolimaratonia! Kertokaa hei te juoksukonkarit miltä tuo suunnitelma kuulostaa?

Ja hei, muistutuksena turkulaisille, Kirppis Center Manhattanilla on pöytä 207 täynnä S-M kokoisia vaatteita ja 39-40 kokoisia kenkiä. Käykää kurkkimassa! Vein sinne kaverin kanssa tänään aamulla kamalan määrän tavaraa ja varmaan alkuviikosta vien lisää. Ostakaa ne pois, ei ole hinnalla pilattu! Mutta, nyt mä alan tekemään pizzaa, illaksi luvassa pizzaa ja Susijengin ensimmäinen matsi, jee! Heippa ja hauskaa viikonlopun jatkoa! 

8 kommenttia:

 1. Onnea teille koitokseen! Itselläni on 308 päivää aikaa valmistautua ensimmäiseen puolikkaaseeni :-)

  Oliskos teillä mitään vinkkejä puolikkaaseen valmistautumiseen ja juoksun aikana nesteiden tankkaamiseen? Miten olisi puolimaraton aiheinen postaus jossa kertoisitte kaiken mahdollisen mitä tiedätte? Hah ensikertalainen janoaa tietoa kaikesta mahdollisesta :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin hyvin aikaa valmistautua ;) Hmm, ehkä jonkun sellasen postauksen voisi joku kerta tehdä..

   Poista
 2. Mun mielestä kuulostaa hyvältä suunnitelmalta vikalle viikolle ennen puolikasta! :) Se on niin yksilöllistä, mikä sopii! Paljon tsemppiä sinne, kiva päästä fiilistelemään näitä syksyn juoksutapahtumia teidän muiden kautta! :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä puolikkaalle, hienosti se menee! :)

  VastaaPoista