lauantai 26. syyskuuta 2015

talvi tulee - unohtuuko ihonhoito?

 photo veet2oik_zpso7dinf0r.jpg
 photo veet3_zps55o4skkv.jpg
 photo veet1_zpsdpjh7mcn.jpg
Tuotteet saatu blogin kautta

R: Kesä loppui, nyt voi taas kietoutua isoihin villapaitoihin, kerryttää muutaman talvikilon, unohtaa varpaankynsien lakkaamiset, säärikarvojen sheivaamisen ja ihon hoitamisen? Eihän kukaan sitä huomaa, kun on koko ajan niin paljon vaatetta päällä? Eheei, paljon treenaavan on pidettävä (oman ja muiden mukavuuden vuoksi) karvat kurissa syksyllä ja talvellakin. Vaikka miten olenkin naisten oikeuksien kannattaja, en silti näe mitenkään kannattavana feministisenä kannanottona sitä, että jättää esimerkiksi karvat sheivaamatta, sillä verukkeella, että eihän miestenkään tarvitse. Mä en ainakaan haluaisi, että kukaan joutuu treeneissä tai peleissä (vahingossa) katselemaan mun karvaisia kainaloita. Voin kertoa, että peleissä on tällaisiakin tullut vastaan ja se ei ole kovin kaunista.. Jokainen kuitenkin tyylillään, en tuomitse ketään ;)

Veet lähetti meille jokin aika sitten testiin ison kasan erilaisia karvanpoistoaineita ja pakko myöntää, että tavallinen terä sai haastajan. Voiteet ovat kätevä vaihtoehto, jos ei aina halua rasittaa ihoa terällä tai jos haluaa hoitaa karvanpoiston samalla kun käy suihkussa. Mun suosikiksi nousi näistä tuo suihkussa käytettävä Veet Spray On ihokarvanpoistovoide. Onhan voiteen suihkuttaminen ja pois putsaaminen melko aikaa vievää puuhaa (tai ei ainakaan nopeampaa kun tavallinen sheivaaminen), mutta lopputulos yllätti positiivisesti. Olin alkuun vähän skeptinen näiden suhteen, mutta turhaan. Iho tuntui näiden käytön jälkeen ihan mielettömästi pehmeämmältä, kun normaalisti ja mitään yksittäisi karvojakaan ei jäänyt kiusaksi.  Ja plussaa siitä, että tuotteita voi käyttää samalla kun käy vaikka lämpimässä suihkussa! Nämä jäävät kyllä viikottaiseen käyttöön jatkossakin.

Mitä mieltä te olette, kasvatetaanko talvella karvapeitettä? Vai onko karvoista puhuminen ylipäätänsä tosi ällöä ja blogiin sopimatonta?

10 kommenttia:

 1. Talvella todellakin kasvatetaan karvapeitettä :D on jännää miten joitain oikeasti ahdistaa ihokarvat naisen kainalossa kun taas miehen kropassa ne ihan samanlaiset karvat ovat täysin ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahdistaa on ehkä väärä sana, mutta ei ne nättejä ole, eikä mielestäni myöskään aina hygieenisia.. En mä miehen kropassakaan mikään suurin karvafani ole, mutta koska luonto on päättänyt että miehet on karvaisempia, vois olla työlästä sheivata aina :D Onhan siinäkin ristiriitaa, että kesällä sheivaa ja talvella karvat onkin ok (esim. jos ne näkyy treenatessa..).

   Poista
 2. Samaa mieltä, kainalokarvat ei viehätä tipan tippaa! Pois pois siis! Käytän Veetin kylmävahaliuskoja 2,5 vkon välein kainaloille. Kävisin sokeroimassa, jollei olisi niin tyyristä. Liuskat ajaa lähes saman asian.

  VastaaPoista
 3. Itse kyllä aina yritän kovasti tsempata talvisin ihonhoidossa jo ihan vaan sen kuivuuden lisääntymisen takia. Siinä sitten samalla hoituu raspaamiset, sheivailut, kosteusvoiteella läträilyt ja kynsien lakkailut. :) Kyllä hyvinhoidetut jalat ovat ilo sekä niiden kantajalle, että kumppanille. :) Mutta pakko kyllä todeta, että välillä tuntuu menevän ikuisuus siellä kylppärissä, kun kaikki kauneusjutut hoitaa samalla kertaa!

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis joskus tuntuu että on viettänyt kylppärissä ihan ikuisuuden :D mutta on se yleensä sen arvosta!

   Poista
 4. Itsellä ehkä ihonhoito yms. lisääntyy talvella entisestään, sillä iho tarvitsee mun mielestä silloin vielä enemmän huomiota kuin kesällä! Varpaankynnetkin pidän talvella AINA lakattuina, vaikka harvemmin ne missään näkyvät. Minä kuitenkin näen ne itse ja tiedän onko niissä lakkaa vai ei, ja itseäni varten niitä oikeastaan lakkaankin, oli kesä tai talvi :) Ja kyllä, huolehdin karvattomuudestani myös talvella! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, mullakin iho kuivuu paljon enemmän talvella kun kesällä!

   Poista