tiistai 15. syyskuuta 2015

syksyinen asu ja vähän kuulumisia

 photo _MG_1924-001_zpsllpuxwsy.jpg
 photo _MG_1963_zpsxp7rni0r.jpg
 photo _MG_1943_zpsueykutiw.jpg

J: Lähdettiin Riikan kanssa sunnuntaina ottamaan asukuvia, mutta noin viiden minuutin jälkeen puuha alkoi tuntua jotenkin naurettavalta ja keskityttiin kuvailemaan vaan kaikkea muuta. Mä halusin kuitenkin testailla mun uutta objektiivia, joten laitoin Riikan ottamaan musta kuvia sillä. Ja ihan kivojahan niistä tuli! Jotenkin mittasuhteet olivat ehkä vääristyneet - tai en tiedä kuvittelinko..

Mä oon elänyt koko alkuviikon jotenkin pienessä mediapimennossa. Pyrin ihan tarkoituksella olemaan hetken erossa medioista, varsinkin sosiaalisesta mediasta ja siellä vellovasta mun mielipide on parempi kuin sun -keskustelusta. Tärkeitä asioita joo, mutta menee välillä yli ymmärryksen ihmisten ahdasmielisyys, kapeakatseisuus ja negatiivisuus. Parempi siis sanoa itsenä irti siitä keskustelusta. Ei kuitenkaan siitä sen enempää..
En jaksa saastuttaa blogia millään kovinkaan vakavilla aiheilla, joten asukuvat sopivat tähän hetkeen aivan loistavasti! Mitäs tykkäätte niistä? Mä ainakin tykkään, tai mitä nyt housujen nappi vähän kiristi hampparibuffan jälkeen, haha.. Muutenkin on tullut syötyä vähän liikaa ja epäterveellisesti viime viikkoisen flunssan aikana. Onneksi nyt on jo ihan normaali fllis, ja tänään vedin koristreeneissä jo melkein täysillä.. Juoksujututkin pyörivät mielessä aika pajon, mutta niistä lisää joskus myöhemmin ;) Nyt mä otan vähän iltapalaa ja pistän päivän Salatut Elämät pyörimään, se on just täydellistä hömppäviihdettä tähän iltaan. Öitä!

Ps. Laitoin taas koko mun aivokapasiteetin peliin tuota otsikkoa miettiessäni..

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, itelläkin alkaa tulla korvista ulos jo nuo somessa vellovat "keskustelut"! Yhtäkkiä kaikilla on oma tapahtumansa esim. täksi perjantaiksi... Ei jaksais enää. Äh näyttääpäs tämä kommenttiosio nyt pöllöltä mun osalta, oli pakko editoida omaa tekstiä. :D

   Poista
  2. Jep, ja perjantain jälkeen kaiken analysointi jatkuu, esim paljon valtio menetti rahaa ja toisaalta taas kuinka hieno mielenilmaisu oli. Ei jaksa enää..

   Poista
 2. Kiva asu! Joo vähän sama homma tän somen suhteen. Välillä alkaa hajottaa liikaa, kun tuntuu, että kaikkien mielipiteet painetaan väkisin naamaa vasten... Ennen oli varmaan helpompaa kun ei tarvinnut koko ajan kuulla kaikkea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aijjaa :D Sai vaan valita, mitä lehtiä ym lukee. Tosin silloin ihmiset eivät varmaan lähteneet yhtä helpolla mukaan tällaisiin tapahtumiin..

   Poista
 3. Onpas mukavan näköinen villatakki! Mistä se on? :) Sopii asuun tosi hyvin!
  Life à la Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on H&M:ltä, ostettu joskus vuosi sitten!

   Poista