maanantai 28. syyskuuta 2015

sneak peek Repovedelle

 photo repovesi1_zps7ycopbtz.jpg
 photo repovesi3_zps4ayufrzc.jpg
 photo repovesi4_zpsqeqlsfew.jpg
 photo repovesi2_zpskvc8qfud.jpg

R: Ihan mielettömän onnistunut viikonloppu takana! Oli tarkoitus jo eilen tulla postaamaan nopeasti muutama kuva ja kuulumisia, mutta nukahdin tv:n eteen ennen kun ehdin edes avata konetta ;) Me vietettiin tosiaan tyttöporukalla viikonloppua Kouvolassa kaverin luona. Lauantaina suunnattiin Repoveden kansallispuistoon, jossa vierähti nopeasti yli seitsemän tuntia kävellessä ja upeita maisemia fiilistellessä. Otettiin Jennan kanssa yhteensä satoja kuvia, joten hetki menee, että saadaan niitä näytille tänne! Repoveden visiitin lisäksi ehdittiin tutustumaan Kouvolan yöelämään, herkuttelemaan ja ottamaan ihan rennosti. Kokonaisuudessaan siis aika täydellinen viikonloppu parhaassa seurassa.

Mulle tuli kamala luontoinnostus tuolla, mietinkin löytyisiköhän Turun läheltä yhtä upeita kansallispuistoja? Onhan täällä toki Ruissalo ja Salon lähellä Teijo, ehkä voisi suunnata jompaan kumpaan vähän lyhyemmälle retkelle :) Nyt mä alan hoitamaan asioita pois mun to do -listalta, pitää nyt hoitaa kaikki tylsät asiat pois alta ennen kun työt alkaa torstaina kokopäiväisesti. Varmaan aluksi ainakin menee kaikki energia uuden opetteluun ja töistä palautumiseen, niin ei sillon jaksa heti töiden ja treenien lisäksi mitään lakanoiden pyykkäämistä tai Postissa käymisiä.. Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Upeita kuvia. :) Suomen luonto on kyllä niin kaunis. Kivaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Heei, tulin tänne vastavierailulle! Kivalta näyttää :)! Repovesi on upea. Turun lähellä on myös yksi ihana kansallispuisto, nimittäin Kurjenrahka. Tykkään sen vaihtelevasta maastosta, soineen ja kallioineen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit vierailulle :O Repovesi oli kyllä tosi ihana! Kurjenrahkasta olen kuullut hyvää, pitääkin ehkä joskus käydä!

   Poista
 3. Kannattaa hankkia käsiin jostain Turun seudun luontoretkiopas -niminen kirja. Sieltä löytyy varmasti paljon sellaista mistä ei oo aikasemmin edes kuullut.

  -Jonna

  VastaaPoista
 4. Ihana Repovesi! Lapsuuden tuttu paikka, jonne vasta nyt keväällä lähdin vuosien tauon jälkeen. Nyt kyllä voisi vielä käydä ennen talven tuloa, kun poikkeaa kotikonnuille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä, jos vaan mitenkään mahdollista :)

   Poista