sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kesäpäivä keskellä syyskuuta

J: Siis aivan mahtava sunnuntai takana! Tai koko viikonloppu oikeastaan, mutta keskitytään nyt tähän päivään. Oli ihana nukkua pitkään ja herätä kaikessa rauhassa ilman herätyskelloa siihen, kun aurinko paistoi ikkunan raosta sisään. No okei, sen rauhallisen hetken jälkeen iski paniikki, kun tajusin kellon olevan jo ihan liikaa ja totesin todennäköisesti myöhästyväni brunssilta. Hyvin kuitenkin ehdin! Nyt ei juttu oikein kulje, joten tässä lyhyt tiivistelmä tästä päivästä..

 photo _MG_2136-001_zpsrdkfdfob.jpg
 photo su1_zps5efz2bzx.jpg
 photo su3_zps88idbsk3.jpg

Nautittiin Aula Cafen brunssista ja aurinkoisesta päivästä Marian, Reetan, Marin, Susannan, Riikan ja Victorian kanssa. Oli kyllä hyvää, varsinkin toi jälkkäri. Mä en ennen edes tiennyt, että Aula cafessa on sunnuntaisinkin brunssi! Joku muu taisi tietää, sillä meidän ehtiessä paikalle kaikki pöydät oli jo varattu ja "jouduimme" ulos terassille syömään. Onneksi sää oli kuitenkin niin täydellinen, ettei ulkona olo todellakaan haitannut lainkaan. Kivointa oli tälläkin kertaa nähdä muita bloggareita ja varsinkin tavata uusia tuttuja! Kiitos vielä kaikille kivasta päivästä :)

 photo su7_zpsmdxovbw2.jpg
 photo su2_zpsczobanhj.jpg
 photo su4_zpspmkgkcbw.jpg
 photo _MG_2226-001_zpslifptvuz.jpg

Ruuan jälkeen kuvailtiin asuja jokirannassa ja herätettiin varmaan muutaman ohikulkijan mielenkiinto. Yksi kuvasi, toinen kuvasi kuvaajaa ja kolmas vielä niitä kahta muuta. Mulla on ihan loistava kuvamateriaalia tästä kaikesta, haha. Bloggaajaporukassa on aina paljon rennompaa kuvailla ja seistä siinä kameran edessä kuin silloin, jos ollaan vaikka Riikan kanssa kahdestaan jossain. Riikka nappasi mustakin asukuvat, joten niitä tiedossa jossain vaiheessa ensi viikolla. 

 photo su8_zpsgrlpemcc.jpg
 photo su1 1_zpskvnsdumh.jpg
 photo su2 1_zps34rknfvn.jpg
Käytiin iltapäivällä vielä Riikan kanssa Ruissalossa treenaamassa vähän polkujuoksua. Siitä kuitenkin lisää vähän myöhemmin, varmaan jo heti huomenna. Meidän kuvailut loppuivat muuten aika lyhyeen mun bongatessa kyltin, jossa luki suurella tekstillä "käärmetutkimus". Hyi hemmetti :D Juostiin aika kovaa pois sieltä metsästä. Onneksi ehdittiin ennen sitä juosta kunnon lenkki ja ottaa muutamat kuvat.

Kotiin tultua olen yllättäen syönyt taas vähän lisää ja lukenut. Tätä kirjoittaessa katson samalla koripallon em-kisojen finaalia ja pidän peukkuja pystyssä Liettuan puolesta. Aika jännä peli, pakko varmaan laittaa kone kiinni ja keskittyä siihen!

Mites muiden viikonloppu meni? Toivottavasti yhtä hyvin kuin mulla ;)

6 kommenttia:

 1. Hihi, oli kyllä loistavat ruokapöytäkeskustelut ja asukuvailut! :D En jotenkin kiinnittänyt yhtään huomiota ohi käveleviin ihmisiin, meillä oli ihan oma maailma siellä rannassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä :) Mulla on hyviä kuvia sun kuvailuista ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin oli, pian uusiksi :) Ja hei tsemppiä graduun!

   Poista
 3. Oli kyllä mahti sää ja loistokas seura! <3
  Harmi että parkkipaikkamission takia myöhästyin brunssin kuvailusta, mutta uusi yritys sitten taas seuraavalla kerralla - ehkä tulen junalla! :D
  Kiitos kuvista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan ja kiitos vielä itsellesi seurasra! Ehkä säkin ensi kerralla sitten ehdit kuvailemaan myös ruokia ;)

   Poista