tiistai 1. syyskuuta 2015

ikimuistoisia hetkiä

R: Tänään alkoi syyskuu, joten nyt on aika muistella joitain ikimuistoisia hetkiä menneeltä kesältä. Kesään mahtui paljon hyvää. Toisaalta kesään on mahtunut myös niitä huonompia hetkiä, sateisia päiviä yksin kotona ja epävarmuutta töiden vuoksi. Pääosin kesä oli kuitenkin onnistunut, kyllä näiden muistojen voimalla jaksaa taas pimeän syksyn ja talven!

..Se kun juhlittiin melkeen koko lähisuvun voimin meidän valmistujaisia mökillä. Sää olisi sillon kesäkuussa voinut olla parempi, mutta muuten kaikki oli melko täydellistä.

..Se kun oltiin kavereiden kanssa mökkeilemässä ja lähdettiin lenkille. Kenelläkään ei ollut kännykkää mukana, koska tihkutti vettä, mutta olisi kannattanut olla, sillä satuttiin näkemään elämämme hienoin sateenkaari. Siinä oli oikeasti kaikki sateenkaaren värit. Ihasteltiin mielettömän upeaa tuplasateenkaarta ja harmiteltiin ettei siitä saanut kuvaa, onneksi joku totesi jotain tyyliin, ei haittaa ettei saatu kuvaa, me nähtiin se. Tajusin että niinpä, ei kaikesta tarvitse saada kuvaa, riittää että niistäkin hetkistä on ihania muistoja.

 photo riikkajulk_zpsqwcwrz48.jpg

..Se kun oltiin Jannen kanssa Tallinnassa, oli palkkapäivä ja olin samana päivänä saanut mun graduapurahan. Fiilis oli muutenkin upea, oli vapaata, hyvä sää ja lomaolo. Tuli kerrankin sellanen ihana fiilis, että voin oikeasti tilata ravintolassa mitä haluan ja voin oikeasti ottaa sen toisenkin siiderin ruoan kanssa ;) Raha ei tee onnelliseksi, mutta kyllä se edes auttaa mukavien hetkien syntymistä.

..Se kun lilluin sup-laudalla meressä Naantalissa ja aurinko paistaa kerrankin jopa liiankin kuumasti selkään. Meri tuoksui mereltä (lapsuudelta) ja nauratti.

 photo P8231409_zpsxyte0dtz.jpg

..Se kun ylitettiin Jennan kanssa rinnakkain maaliviiva St Albansin puolikkaalla ja söpö pikkupoika ojensi meille mitalit. Olin ihan loppu, mutta samalla niin innoissani siitä, että paransin edelliseltä puolikkaalta aikaa melkeen vartilla. Tiesin että kassissa odottaa palkintoherkut ja että seuraavat päivät saisi ottaa rennosti.

..Se kun Helsingin reissulla tilattiin Jannen kanssa hotellin alakerran baarissa skumppaa, pelattiin Trivial Pursuitia ja lopulta unohdettiin vaan peli ja juteltiin ihan kaikeasta maan ja taivaan väliltä. Vaikka asuu toisen kanssa yhdessä, on tuollaiset pienet hetket silti harvassa. Arkisin  molemmilla on helposti omat jutut ja kiireet ja sillon puheenaiheetkin rajoittuu helposti ihan vaan siihen arkeen.

 photo riikkajulk2_zpsxdvifzt8.jpg

..Se kun yritin saada pakastimeen mahtumaan vielä litran mustikoita, vaikka se oli jo täynnä itse kerättyjä mustikoita, punaherukoita ja mansikoita. Konkreettisia kesän muistoja talven varalle ;)

..Ja viimeisempänä se, kun oltiin tyttöjen (ja yli 7000 muun..) kanssa Jäähallissa kannustamassa Susijengi voittoon Ukrainasta EM-kenraalissa. Tällä viikolla alkaakin sitten kisat ja vaikkei tänä vuonna päästä paikan päälle, niin aiotaan silti kannustaa tv:n välityksellä Susijengi voittoon!

Tänään aamulla kun kävelin tapaamisen, tuoksui ulkona syksy! Sillon sanoin mielessäni heipat kesällä ja tervetuloa syksylle. Tässä onkin viime päivinä ollut jo muutama hyvä syksyn merkki, ensimmäinen oli Salattujen Elämien palaaminen kesätauolta eilen ja toinen tänään alkavat koristreenit! Kuinka innoissaan ihminen voi olla, kun pääsee taas pelaamaan? Odotan myös, millaisia uusia tuttavuuksia meidän treeneihin ilmestyy! Syksy, I'm ready! 

2 kommenttia:

 1. Sun kesä kuulosti niin ihanalta. Me ei tehty mitään ihmeellistä, mutta viihdyttiin kyllä urakalla fiskarsissa :D
  Me nähtiin eilen tupla sateenkaari ja sain napsastua kuvankin. :) Miko ei ole monta kertaa nähnyt sateenkaarta ja voi sitä iloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä oli kyllä ihana, vaikka en mäkään niiiiiin paljon mitään kovin ihmeellistä tehnyt. Mutta parasta on sillon, kun se tavallinen arkikin on ihanaa :) Toivottavasti saitte hienon kuvan muistoksi sateenkaaresta :)

   Poista