lauantai 19. syyskuuta 2015

Herkkupäivä

J: Tällä viikolla meinasi välillä usko loppua siihen, että viikonloppu koittaa joskus.. Arki on yleensä ihan ok ja en pahemmin edes viikonloppua odota, mutta tämä viikko tuntui syystä tai toisesta ihan superraskaalta. Voimia vei varmaan viime viikon flunssa, sateinen ilma, yhtenä iltana tehty pikavisiitti Halikkoon ja eniten varmaan torstain vanhempainilta. Jostain syystä aloin stressata sitä alkuviikosta ja näin jopa painajaisia siitä, heh. Kaikki meni onneksi hyvin. Viikonloppukin koitti vihdoin ja olen ehtinyt tehdä jo vaikka mitä!

 photo _MG_2055_zpshqxvo61q.jpg
 photo _MG_2060_zpsdy4ktrls.jpg
 photo _MG_2050_zpsehj2akgu.jpg
 photo _MG_2082_zpsmi8zwmkp.jpg

Perjantain ja launatain välisen yönä nukuin melkein 11 tunnin yöunet ja huomasi kyllä, että univelkaa oli viikolla kertynyt. Tänäänkään ei ole ehtinyt istua paikallaan melkein yhtään, sillä aamun salitreenin jälkeen aloin heti leipoa ja iltapäivällä saatiin Teemun sukulaisia kylään. En kyllä valita, oli kiva nähdä heitäkin pitkästä aikaa ja saatiin kaikenlisäksi tuliaiseksi kauan himoittuja Marimekon Siirtolapuutarha-lautasia. Aah, materialismionnellisuus! 

Tämä viikonloppu on taas kyllä pelkkää syömistä.. Lähdetään pian Teemun kanssa jonnekin ulos syömään (mun tekisi mieli Morrison'sin hampparia..) ja huomenna ollaan menossa bloggaajaporukalla brunssille. Kiva nähdä taas muitakin turkulaisia bloggaajia. Ja tietty syödä, hahha.. Ennen lähtöä on varmaan pakko ottaa vielä pienet päikkärit. Ihan vaan koska mä voin. Rentouttavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

4 kommenttia: