sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Auringonlasku Kakolalla

 photo _MG_1460_zpsxxnvc2h7.jpg  photo _MG_1371_zpsdmg82wl3.jpg photo _MG_1455_zpsrwkmb4bu.jpg photo _MG_1452_zpsnauovr1q.jpg  photo _MG_1474_zps1bxuiqfo.jpg  photo _MG_1484_zpsxtwtaaao.jpg  photo _MG_1478_zpsvpw2efv1.jpg  photo _MG_1444_zpseegm96jz.jpg

J: Kamerarintamalla tapahtuu! En mä sentään päässyt vielä eroon mun viisi vuotta vanhasta Canonista, vaan hankin vähän lisäystä objektiivivarastoon. Rajala Pro Shopilla oli maanantaina Manic Monday ja Marin innoittamana päätin tilata Canonin 24mm laajakulmaobjektiivin. Mut vakuutti sen pieni koko (siis oikeasti ihan mini!) ja suuri valovoimaisuus. Nyt saa syksyn pimeinä iltoinakin himpun verran parempia kuvia ;) 
Kävin testailemassa objektiivia eilen aurigonlaskiessa Kakolalla. Ja siis wau! Varsinkin henkilökuvat onnistuivat ihan loistavasti vielä auringon laskettuakin. Kuvasin tällä kertaa vaan Teemua, joten ne kuvat eivät valitettavasti päädy tänne blogiin.. Pitää joku kerta ottaa uusiksi Riikan kanssa.

Riikasta puheenollen, pitäisi laittaa pelipaita päälle ja suunnata heille kisakatsomoon. Koriksen EM-kisat jatkuvat tänään, ja tällä kertaa Susijengin vastaan asettuu Israel.. Peli on ihan voitettavissa. Loistavaa viihdettä tiedossa, kääntäkää kaikki siis tv2 päälle 18.30 ja rentoutukaa!

2 kommenttia:

  1. Tollanen objektiivi olis kyllä niin hyvä omassakin käytössä. Heti, kun syksy pimenee, on kuvaaminen vaan niin paljon hankalampaa ja mahdollisuudet lyhenee mun objektiiveilla...

    VastaaPoista