tiistai 29. syyskuuta 2015

arki on ihanaa, koska..

J: Mun arki on viime aikoina rullannut aika samaa mallia, ja hyvä niin! Kuten olen ennenkin sanonut - mielestäni elämän ei aina tarvitse olla jännää ja ihmeellistä. Välillä on ihan kivaa elää tasaista ja ehkä jopa hieman ennalta arvattavaa elämää. Varsinkin näin syksyllä.Tällä hetkellä mun arki on ihanaa, koska..

..ulkona on aivan ihana ilma! Työpäivätkin menee paljon sujuvammin, kun ei tarvitse koko ajan kiskoa lapsille kurahousuja jalkaan. Ja saaha tuosta auringosta muutenkin lisää energiaa!

..viikonloput ovat niin kivoja, että ne tasoittavat vähän huonompiakin päiviä

..iltaisin on aikaa tehdä ihan mitä itseä huvittaa! Lukea, treenata, katsoa tv:tä. Tässä asiassa en kyllä yhtään kaipaa opiskelijaelämää, silloin oli aina jotain tekemistä..

..Citymarketista sai alkuviikolla vaikka mitä hedelmiä eurolla kilo! Tuli taas hamstrattua kaikkea hyvää..

 photo _MG_2102_zpsnqzj4ozp.jpg
 photo _MG_2085_zpsmrlxkxsz.jpg
 photo _MG_2111_zpspmxnyass.jpg
 photo _MG_2030_zpslsg1b8l0.jpg

..iltaisin saa vähän herkutella samalla kun katsoo Salattuja Elämiä. Enkä nyt tarkoita karkkeja, vaan vaikka terveellistä kaura-mustikkapiirakkaa!

..syksyksi ja varsinkin joululomaksi on luvassa niin kivaa ohjelmaa! Oon taatusti sitä mieltä, että jaksaa paremmin kun on jotain mitä odottaa

..perjantaina on kauden ensimmäinen korispeli. Vähän jo jännittää, iik!

..huomenna on palkkapäivä ja olen menossa Helsinkiin, siellä on vaikka mitä kivaa tiedossa

Miksi muiden arki on ihanaa tällä hetkellä?

5 kommenttia:

 1. Arki on oikeasti ihanaa! Syksyisin on niin mukava lukea kirjoja viltin alla ja nauttia kaikista ihanista lämpimistä juomista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :) Toki sitä voi tehdä kesälläkin, mutta syksyllä siinä on ihan oma fiiliksensä!

   Poista
 2. Oon samaa mieltä, että arki on aika ihanaa! Huomaan, että tietyt hyvät rutiinit (terveellinen syöminen, säännöllinen liikunta, riittävä uni jne) on helpompi toteuttaa arjen rytmissä ja kun niitä hyviä elementtejä saa päiviin riittävästi niin arki tuntuu kyllä kivalta! :) Tietysti on kivaa, kun tulee viikonloppukin, mutta se arjen rullaaminen ja mielekäs tekeminen on kyllä yleisen tyytyväisyyden ja onnellisuuden kannalta tosi tärkeätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot niin oikeassa :) Ei kukaan jaksaisi elää pelkkien viikonloppujen voimalla, tai ei ainakaan kovin kauan ja mielekästä elämää.

   Poista
  2. Oot niin oikeassa :) Ei kukaan jaksaisi elää pelkkien viikonloppujen voimalla, tai ei ainakaan kovin kauan ja mielekästä elämää.

   Poista