sunnuntai 30. elokuuta 2015

Viikon positiiviset ja vähän muutakin

J: Voisin sanoa, että aika tapahtumarikas viikko takana. Viikkoon mahtui tunteita laidasta laitaan. Kiukkua, helpotusta, turhautumista, iloa, pelkoa ja lopulta iso annos onnellisuutta. Jospa ensi viikko olisi taas vähän normaalimpi ;) En nyt jaksa tarkemmin avata viikon tapahtumia, vaan keskityn niihin positiivisiin asioihin.. 

..Vietin ihanan viikonlopun lempparityttöjen kanssa Helsingissä

..Nähtiin Susijengin viimeinen harjoitusmatsi ennen viikon päästä alkavia em-kisoja ja voittohan siitä tuli! Auuu!

 photo jenna3 17_zpsstdp8arp.jpg
 photo jenna2 14_zpsihkaicqa.jpg

..Syksy on pian ihan oikeasti täällä ja sen iloksi on jo vaikka mitä kivoja suunnitelmia

..Kävin torstaina Salossa tämän kesän viimeisellä iltatorilla ja näin samalla vanhempia sekä pikkuveljeä pitkästä aikaa.. Niin ja pääsin syömää Kurilan superhyvän kanatoastin, nam..

..Opin vihdoin elämään tämän karkkilakon kanssa ja olen keksinyt hyviä korvikkeita karkeille. Täältä voi kurkata esimerkiksi yhden hyvän..

 photo jenna8 9_zpsgzo4yvdf.jpg
 photo jenna4 14_zpsjtuzp5jc.jpg
 photo jenna1 14_zps0o2vgoin.jpg

..Meidän Australian lentojen aikataulut muuttuivat ja saavutaan perille jo puoli päivää aikaisemmin mitä piti. Lisää aikaa siis mun unelmien maassa, kiitos Air China!

..Puolimaraton lähestyy jälleen ja lenkkeilyinto kasvaa. Vielä kun jalat eivät painaisi joka lenkillä sataa kiloa, olisin aika iloinen

..Huomenna on palkkapäivä ;)

Vaikka olen jotenkin todella innoissani tulevasta syksystä, en voisi väittää etteikö olisi nyt jo ikävä mökille ja aurinkoisia iltoja. Nämä kuvat on otettu viime sunnuntaina, kun käytiin Riikan kanssa poimimassa pakkaseen vielä lisää mustikoita. Päivä oli ihan superlämmin ja jää varmasti mun mieleen kesän viimeisenä hellepäivänä.
Nyt mä lähden tästä viimeisellä pitkälle lenkille ennen puolikasta.. Tai saa nyt nähdä kuinka pitkä siitä tulee, haha. Eilen tuli käveltyä koko päivä Helsingissä ja illalla juoksin vielä reilu 5 kilsan nopean lenkin, joten nyt on jalat ihan tukossa. No, eiköhän tämä tästä. Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti