torstai 13. elokuuta 2015

Turku City Marathon

 photo Koko naumlytoumln kaappaus 13.8.2015 140313-001_zpsjee4gqsg.jpg

Mitä? Turku City Marathon on syyskuussa järjestettävä tuore turkulainen juoksutapahtuma. Mahdollista juosta joko kokoinen maraton, puolimaraton tai kymppi.

Missä? Turussa, Turun keskustan alueella. Reitti lähtee Kupittaalta, kiertää sieltä jokirantaan ja Halisten suuntaan, josta takaisin tullaan yliopiston ja Tuomiokirkon alueen läpi. Maali on kupittaalla. Kauniissa maisemissa siis juostaan oikeastaan koko reitti. 

Milloin? Syyskuun puolessa välissä, lauantaina 12.9. Startti puolikkaalle ja kokonaiselle maratonille on klo 11.45, kympille klo 12.15.

Kenelle? Kaikille, jotka haluavat haastaa itsensä ja testata juoksukuntonsa vielä ennen kun talvi ja liukkaat kelit tulevat! Maraton on kokeneemmille, puolimaraton sopii harrastelijalle, mutta kympin pystyy suorittamaan, jos on vähänkin juoksutaustaa ja onhan tässä vielä neljä viikkoa aikaa treenata. Sopii myös niille, jotka haluavat parantaa omaa ennätystään, sillä syyskuun puolessa välissä sää tuskin on liian kuuma juoksemiseen ja ainakin puolimaratonin reitti on melko helpon oloinen. Muutamaa loivaa ylämäkeä lukuunottamatta reitti näyttää tasaiselta.

Miksi? Koska juoksu on kivaa. Joten miksi ei? Matkoja on kaiken tasoisille, joten siitä ei ainakaan jää osallistuminen kiinni. Puolimaratonilla pääsee haastamaan itsensä ja fiilis maaliin päästessä on varmasti mahtava. Samalla voi salaa kilpailla mua ja Jennaa vastaan, lupaan että vastus ei ole kovinkaan kova.

Miten? Mukaan pääsee ilmoittautumalla täällä. Hinta on vähän edullisempi, jos ilmoittautuu ennen elokuun loppua. Hinnat löydät täältä. Hintaan sisältyy osallistuminen, mitali ja paita.

Mistä lisätietoa? Tapahtuman nettisivuilta täältä.

Postaus toteutettu yhteistyönä Turku City Marathonin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti