lauantai 22. elokuuta 2015

täydellinen aamu(pala)

 photo _MG_1229_zpsomsigdai.jpg
 photo _MG_1224_zpsol8jjp4q.jpg
 photo _MG_1231_zpslzgofrjb.jpg
 photo _MG_1234_zpshkxvnpjr.jpg

J: Ei olisi alkukesästä uskonut, että elokuun lopussa voin istua hiki valuen parvekkeella syömässä aamupalaa. Ja tuoreita mansikoita! Ihan oikeasti, koska on saanut elokuun lopussa vielä tuoreita suomalaisia mansikoita? Ja vielä hyviä sellaisia? Ei ainakaan mun muistaakseni vähään aikaan. Tai ehkä olen normaalisti jo kyllästynyt niihin tähän aikaa vuodesta..
Nyt ei ole kyllästymisestä tietoakaan. Käytiin Riikan kanssa heti aamusta vetämässä salitreeni ja sen jälkeen torilla ostoksilla. Mansikoiden lisäksi tarttui tällä kertaa mukaan vain herneitä.. Myös luumut ja nektariinit ovat tällä hetkellä ihan törkeän hyviä - suosittelen! Kotoa löytyi vielä anansta ja omppuja, joten niistä voi täydellisen jälkiruuan aamupalalle. Tai siis päivän toiselle aamupalalle, ensimmäisen, eli lautasellise kaurapuuroa, söin jo ennen salia. ;)

Nyt pitäisi keksiä jotain tekemistä täksi päiväksi.. Aurinko paistaa ja tekisi mieli lähteä jonnekin, mutta minne? Riikalla olisi liput Blockfesteille, ehkä lähden sinne? Toisaalta tekee mieli vaan istua parvekkeella auringossa ja lukea tuo kuvissakin vilahtava dekkari loppuun. Mites te muut nautitte auringosta?

6 kommenttia:

 1. Nyt tekis mieli mansikkkaa :D

  http://millakaroliinas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin! Taas :D Kannattaa äkkii hakee torilta, pian ne tuoreet ovat jo loppu :(

   Poista
 2. Oih mikä aamupala, ja tosiaan mitkä puitteet näin elokuun loppupuolella! Ihanaa kun päivät on niin lämpimiä vielä :) Olen ikionnellinen, että jätin kesälomani elokuulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Nauti sä lomasta, jos sitä on vielä jäljellä.. Mä olen onnellinen, että voin olla töissä ulkona..

   Poista
 3. Täydellistä <3 Olen aamupalafani ja maistuisi siis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että joku muukin on aamupalafani :D

   Poista