torstai 20. elokuuta 2015

Paloja arjesta

J: Välillä tuntuu, että tämän blogin ja mun oikean elämän välillä on ihan hirveä ero. Blogissa ei tule enää jaettua arkisia asioita, vaan kirjoittelen enimmäkseen silloin kun on jotain "asiaa". Välillä kaipaan vähän aikaa, jolloin blogi oli enemmän päiväkirjamainen ja tänne tuli kirjoiteltua joka pävä kuulumisia ja laitettua vähän huonompiakin kuvia. Tai no enää ei olisi kyllä aikaa kirjoitella joka päivä, saati sitten teillä kiinnostusta lukea mun kuulumisia joka päivä.. Anyway, päätin nyt postailla vähän pitkin kesää otettuja kännykkäkuvia. Aah, ihania muistoja!

 photo kaumlnnykaumlstauml4_zpskv6emxeu.jpg

Sain kukkia lomalle jääneeltä lapselta.. Piti tietty kuvata iltapala niiden kanssa. // Taas kukkia! Valmistujaisten jälkeen iloisena autossa matkalla kotiin

 photo kaumlnnykaumlstauml8_zpslai235bk.jpg

Turustakin saa nykyään Minetti jäätelö, nam! // Kävin ostamassa ananaksen ja söin sen varmaan saman illan aikana, hupsista..

 photo kaumlnnykaumlstauml10_zps96bp2hso.jpg

Yoogaia-treeni Samppalinnassa Riikan kanssa // Ja treeniä Motivuksella :D

 photo kaumlnnykaumlstauml9_zpsl0hp2kib.jpg

Käytiin Teemun kanssa eräs aamu yhdessä lenkillä, oli kuuma. // Heinäkuun alussa suppailemassa

 photo kaumlnnykaumlstauml7_zpszlssfkys.jpg

Kesävarpaat järven rannalla. Taisi olla loman ainoita shortsikelejä.. Onneksi ne kelit tulivat nyt myöhemmin! // Tytöt kuvaamassa ankkoja auringonlaskussa

 photo kaumlnnykaumlstauml1_zpsg6kyogno.jpg

Olen ollut mustikassa parikin kertaa tänä vuonna, toinen mökillä ja toinen töissä lasten kanssa. Kerättiin muuten piirakallisen verran ja seuraavana päivänä pikkuiset pääsi leipomaan // Vähän erilaista lähiruokaa Mjösundista, nam!

 photo kaumlnnykaumlstauml2_zpsfuacu5yv.jpg

Torikahville menossa // Kurilan kahvi ja munkki, niin hyviä.. Tämä tietenkin patongin jälkeen..

 photo kaumlnnykaumlstauml6_zpshwnbvvhi.jpg

Taas Motivuksella.. Miten musta tuntuu, että näitä peilikuvia kertyy aika paljon? Vain harva niistä näkee päivänvalon. Kuvasta voi bongata myös vinkin, missä mä olen töissä..

 photo kaumlnnykaumlstauml5_zpsyxtykmeg.jpg

Häissä pari viikkoa sitten. Oli yksi parhaista (ja upeimmista) hääkakuista, joita olen syönyt. Oli kyllä muutenkin upeat häät!

 photo kaumlnnykaumlstauml_zpstjjss275.jpg

Lenkillä. Bongattiin Ruissalosta söpöjä lampaita ja oli pakko pysähtyä kuvailemaan niitä.. Ruissalo on kyllä niin upea kesäisin. Harmi vaan, että lenkeistä sinne ja takaisin tulee väkisin tosi pitkiä, ihan joka ilta ei viitsi Ruissaloon juosta.

Sellaisia. Tähän valitsin noin kymmenesosan kännykän kuvista, eli huomaa että kännykällä tulee kuvailtua nykyään enemmän kuin kameralla. Harmi vain, että kuvat eivät ole samaa laatua. Ei anneta sen kuitenkaan tällä kertaa häiritä.. Mitäs tykkäätte tällaisista postauksista? 

1 kommentti:

  1. Itse ainakin pidän tällaisista postauksista ja voisin lukea näitä muutamankin kerran viikossa :)

    VastaaPoista