keskiviikko 26. elokuuta 2015

Nation of hoop

 photo jennala5 1_zpsyzj63ncm.jpg
 photo jennala1 1_zpscd3cynbw.jpg
 photo jennala2 1_zpsjnljyrsf.jpg
 photo jennala3 2_zps1xlo2q4q.jpg
Toppi K1X (Zalando), Shortsit ja aurinkolasit Primark, kengät Nike

J: Tässä on varmaan yksi loppukesän käytetyimmistä asuista. Tai lähinnä tuo toppi ja sandaalit ovat olleet päällä lähes 90 prosenttia ajasta, shortsit ehkä vain joka toinen päivä. Toisin kun Riikka, mä otan kaiken irit näistä suosikkivaatteista kesän lähestyessä loppua, enkä jaksa enää kaivella uusia vaatteita kaapista. Vaikka niitäkin kyllä olisi, tuli heti mieleen parikin toppia, joiden käyttöä odotin keväällä malttamattomana ja nyt ne ovat vain pölyttyneet laatikon pohjalla. No, Australiassa sitten..

Mä muuten meinasin heti nämä kuvat nähtyäni rynnätä kauppaan ostamaan itseruskettavaa. Miten mun jalkoen ja yläkropan ero voikin olla noin suuri? :D Olisi ehkä pitänyt käyttää töissä shortseja, en vaan jotenkin osaa.. Kädet ja kasvot ovat kyllä saaneet tässä viime aikoina aurinkoa säärienkin edestä. Tähän pätee onneksi sama kuin tuohon vaateasiaan, Ausseissa sitten. Silloin koko kroppa saa varmasti aurinkoa.. Tasan neljä kuukautta muuten lähtöön. Lupaan kyllä olla hehkuttamatta sitä koko ajan! Reissu on kuitenkin pyörinyt viime aikoina paljon päässä, kun pitäisi varailla majoituksia ja suunnitella ensi vuoden lomapäiviä ym ym. Jep, elokuussa.

Ei nyt kuitenkaan lomista enempää, ennen sitä pitää jaksaa koko pitkä syksy. Onneksi kesältä on ihania muistoja, jotka piristävät! Kuten vaikka tämä päivä, jolloin nämä asukuvat otettiin.. Tuntuu kuin siitä olisi jo ikuiuus, vaikka se oli lauantaina. Paljon tapahtunut sen jälkeen.. Mitäs muuten tykkäätte asusta?

2 kommenttia: