keskiviikko 19. elokuuta 2015

lauantain look

 photo riikka1-001_zpsxvxgmfyn.jpg
 photo riikka2-001_zpskmbvdx4k.jpg
 photo riikka3-001_zpsv85k08pm.jpg
 photo riikka4-001_zpslnrm8fch.jpg
 photo riikka7-001_zpselisbohb.jpg
 photo riikka5-001_zpsstlibpqr.jpg
 kimono, toppi ja korut Primark, shortsit Lindex, sandaalit H&M

R: Jos Jenna näytti mielestään oudolta sunnuntaisessa postauksessa, niin mun mielestä on ylipäätänsä outoa laittaa kerrankin asukuvia itsestäni tänne blogiin! En edes muista koska viimeksi olisin esiintynyt täällä jossain muissa, kun urheiluvaatteissa, ups.. Viihdyin kyllä tosi hyvin tässä asussa ja tällaiseen asuun tykkäänkin pukeutua usein kun lähden jonnekin ihmisten ilmoille, shortsit, topit ja kimonot ovat kuuluneet kesän lemppareihin.

Tykkään kyllä edelleen pukeutua kivasti ja jopa laittautua sillon tällöin, mutta se ei ole enää niin isoa osa arkeani kun joskus. Huomaan, että olen muuttunut tässä asiassa aika paljon viime vuosien aikana. Muutos on tapahtunut pikku hiljaa, joten sitä ei tavallaan ole edes huomannut, mutta jos miettii monta vuotta taakse päin, eron huomaa. Mä oikeasti shoppailin joskus nuorempana jopa viikottain ja saatoin käyttää paljon aikaa erilaisten muoti- tai inspiraatiokuvien selaamiseen netistä. Nykyään shoppailen lähinnä reissuissa ja sillonkin mietin tosi tarkkaan kaikki ostoksiani. Inspiraatiota en oikeastaan hae enää mistään muotikuvista, vaan pukeudun ennemmin sellaisiin vaatteisiin, jotka sopivat mun kropalle ja jotka näyttävät omasta mielestäni kivalta. Blogien ansiosta tiedän yleensä edes jotenkin, mitkä ovat ne kuumimmat trendit, mutta en väkisin pukeudu niihin itse (kuten ehkä joskus vuosia sitten yritin..).

Shoppailusta ja vaatteista puheen ollen, tänään avattiin Turkuun Skanssiin XXL. Siellä olisi ihan hyviä tarjouksia ja mietinkin pitäisikö suunnata sinne hulinaan iltapäivällä. Onneksi sähköpostiin oli tullut uutiskirje, jossa kerrottiin, että suurin osa avajaistarjouksista on saatavissa myös nettikaupasta! Nyt mulla on ostoskorissa mm. 2XU:n kompressiotrikoot, joista olen haaveillut jo ihan mielettömän kauan. Saa nähdä alanko pihistelemään, vai raskinko ostaa nuo.. Olen lukenut kyseisistä pöksyistä pelkästään hyvää, joten vähän kyllä houkuttelisi. Ehkä niiden avulla saisi ne pari kriittistä minuuttia puristetua pois puolimaratonin ajasta? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti