maanantai 24. elokuuta 2015

kesällä käyttämättä jääneet

 photo riikkala1_zpseie6h1pl.jpg
 photo riikkala2_zpsnrqb2dvz.jpg
 photo riikkala4_zpskobvjr1d.jpg
 shortsit H&M, toppi Bikbok, kengät Converse, kangaskassi Turust

R: Katselin äsken Forecasta sääennustetta ja tajusin, että pian pitää varmaan hyvästellä kesä lopullisesti. Kivasti elokuun helteet pidensivät kesää ja olenkin vielä viime viikkoina ehdinyt tekemään paljon sellaisia juttuja, jotka kesällä jäivät tekemättä (ulkotreenejä, jätskiä pihalla, terassikahveja, viimeisten mustikoiden poimimista..). Ja olen myös ehtinyt käyttämään sellaisia vaatteita, jotka kesällä jäivät käyttämättä! Pikku hiljaa taitaa kuitenkin olla aika pakata kesävaatteet säilöön, samalla ajattelin käydä koko kaapin läpi kirppistä varten. Otettiin pöytä vihdoin Turusta Kirppis Manhattanilta, 5.9 alkaen, voin infota aiheesta lisää vielä lähempänä.

Odotan kyllä vähän jo lähestyvää syksyä, mutta toisaalta ajan kuluminen ahdistaa. Työrintamalla ei ole tapahtunut mitään uutta, tosin nyt sentään on ilmaantunut edes muutama paikka, joita olen voinut hakea ja joihin toivon pääseväni edes haastatteluun. Harmi vaan, että nekin työpaikat on Helsingissä ja niihin hakee varmaan muutama muukin. Luottavaisin mielin kuitenkin olen edelleen, huomaa että kesän jälkeen rekrytoinnit ovat sentään vilkastuneet reippaasti. Ja kuten olen ennenkin sanonut, asioilla on tapana järjestyä. Nauttikaa kesän viimeisistä päivistä!

6 kommenttia:

 1. Lauantaina on siivouspäivä ja saa mennä mihin vaan myymään vaatteitaan/tavaroitaan :) Itse vietin vuosi sitten päivää tuossa Rautatieaseman puistossa ja sinne suuntaan Lauantainakin jos on kiva ilma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se on nyt! Hitto ku en oo Turussa kun vasta joskus iltapäivällä..

   Poista
 2. Kerrothan sitten, miten kauppa käy Manhattanilla! Itsellä kirppispaikka hakusessa niin olisi kiva kuulla, miten tavarat menee kaupaksi tuolla :P

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäinen asu! :)
  Mutta pakko myöntää, että itsekin odotan jo syksyä, koska se on ihan parasta aikaa pukeutumisen suhteen! Miten yllättävä kommentti taas multa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Syksy kyllä on ihanaa aikaa pukeutumisen puolesta. Ja tavallaan sillon on kivempi urheillakin, kun ei heti valu hiki kun jollain pikkupossulla.

   Poista