perjantai 14. elokuuta 2015

kesäjalat kuntoon (nyt kun kesä tuli)

 photo scholl7_zpsrfuzedze.jpg
 photo scholl1_zpsdyohuc4r.jpg
Tuotteet saatu testiin blogin kautta, yhteistyö

R: Meillä on oikeasti ollut tämä postausaihe luonnoksissa jo vaikka miten pitkään. Tarkoituksena oli kirjottaa jo aikoja sitten jalkojen hoidosta kesällä ja siitä, miten tärkeää on, että jalat näyttävät (ja tuntuvat) hyvältä. No, pahemmin ei kuitenkaan ole tullut sandaaleja käytettyä - kiitos huonojen säiden, joten kesäjaloista kirjoittaminen on tuntunut jotenkin tyhmältä. Nyt viime viikkoina on kuitenkin saanut kaivaa kaikki sandaalit ja kesäkengät kaapeista (mulla oli oikeasti osa vielä talvisäilössä), kun ainakin täällä Turussa on ollut ihanan lämmintä ja kesäistä.
 photo scholl3_zpsnlkpscuz.jpg

Nyt kun sandaaleille on vihdoin tullut enemmän käyttöä, on hyvä että alkukesästä tuli hoidettua jalkoja ahkerasti. Saatiin Schollilta testiin valitsemiamme tuotteita ja tällainen tehokas kolmikko päätyi testattavaksi. Jalkojen kuorinta, tehohoidot tai rasvaaminen - hmmmm, kuka harrastaa niitä säännöllisesti? Voin myöntää, etten ainakaan minä, varsinkaan kuorintaa tai tehohoitoja. En myöskään rasvaa jalkoja kovinkaan ahkerasti ja sen kyllä huomaa. Aina kesän alussa alan paniikissa hoitaa jalkoja, joten hyvällä tuurilla ne saattavat näyttää hyvältä elokuussa.. Varsinkin mun kantapäät on suurimman osan vuodesta melko kamalat, joten oikeasti joskus olen joutunut miettimään kehtaanko käyttää jotain kantapäistä avonaisia sandaaleja.
  photo scholl6_zps8en1zwyb.jpg
 photo scholl4_zpsezyy74yj.jpg

Nämä  Schollin tuotteet osoittautuivat kuitenkin tosi tehokkaiksi. Varsinkin tehovoide on ollut tosi hyvä kuiville ja halkeileville kantapäille. Jalkojen rasvaamisessa rasittavinta on se, kun rasva kuivuu niin älyttömän hitaasti. Montakohan kertaa meilläkin on lattiassa ollut jalkarasvan jälkiä, kun en ole jaksanut odottaa rasvan kuivumista ja kävellyt vasta rasvatuilla jaloilla.. Tämä Schollin Velvet Smooth -päivävoide kuivuu onneksi nopeasti, joten sitä on ollut helppo käyttää, kun ei tarvitse odottaa kymmentä minuuttia rasvan kuivumista.. Virkistävä jalkavoide sen sijaan on ollut ihan täydellinen juoksun väsyttämille jaloille, sitä laitan usein iltaisin sillon kun olen käynyt lenkillä. Saa nähdä jos tälleen 27-vuotiaana vihdoin muistaisin ottaa jalkojen hoidon päivittäiseksi (tai edes viikottaiseksi) rutiiniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti