torstai 27. elokuuta 2015

helppo terveellinen herkku

 photo _MG_1244_zps78efwygm.jpg
 photo _MG_1264_zpsqr0cuhyt.jpg
 photo _MG_1270_zpsaepydj5k.jpg
 photo _MG_1279_zps60uxr0mr.jpg

J: Valehtelisin, jos sanoisin löytäneeni vihdoin korvikkeen irtokarkeille. En ole. Olen kuitenkin päässyt hyvin lähelle! Kyseessä on ehkä maailman yksinkertaisin herkku: vaniljan makuista soijajogurttia ja punaherukoita. Nami! Soijaa pelkäävät voivat toki syödä marjansa ihan tavallisen jogurtinkin kanssa. Mä en ole koskaan ollut mikään jogurttien ystävä - kaikkea muuta. Joskus kuitenkin puolivahingossa maistoin vaniljan makuista ja se oli aika jees. Tuo soijaversio on vielä parempaa, ehkäpä juuri sen pehmeyden takia.. Lisäksi se ei ole mikään ällömakea, vaan juuri sopivaa esimerkiksi iltapalaksi. Ja sopii maidottomaankin ruokavalioon! Itse en ole mikään ehdoton maidon suhteen, mutta yksinkertaisesti tykkään tästä enemmän.

Apua, miten mä selviän kun nuo kaikki Riikan tutulta saadut marjat on tuhottu? Saakohan niitä vielä torilta tai jostain, hmmm. Punaherukat hakkaavat jopa mun ikisuosikit, mustaherukat, mennen tullen.. Niin hyviä, kannattaa maistaa ja säilöä pakkaseenkin talvea varten. Mä säilöisin, jos pakastimeen vielä mahtuisi jotain. 

2 kommenttia:

 1. Tänään kävin tätä ostamassa testiin tän postauksen perusteella, en oo ehitny vaan vielä maistamaan. :) Sitä pienempää purkkia kookoksen makusta oon kerran maistanu ja se oli kyllä hyvää, joten eiköhän tämäkin oo.

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! En tiedä oliko tämän postauksen syy, mutta eilen se jogurtti oli kokonaan loppu K-Supermarketista :D Joku muukin taitaa tykätä..

   Poista