maanantai 3. elokuuta 2015

elokuun alun kuulumisia

R: Heii, onko siellä ruudun toisella puolella ketään? Tosi hiljasta ollut blogissa viime viikkoina, siis ihan molemminpuolin. Me ollaan postailtu ehkä vähän normaalia harvemmin ja te olette kommentoineet vähän normaalia vähemmän. Onneksi tilastoista huomaa, että kyllä täällä sentään joku käy ;) Toisaalta, voin kyllä ihan rehellisesti myöntää että mäkin olen kommentoinut muiden blogeihin tosi vähän viime aikoina ja oikeastaan olen lukenutkin tosi vähän blogeja. Ehkä syksyn tullessa on taas enemmän aikaa ja innostusta istua koneella blogien parissa.

 photo moumlkki1_zpsykwpm8fy.jpg
 photo moumlkki6_zpstv6dfcrh.jpg

Viime viikosta tulikin oikeen mökkeilypainotteinen, kun ensin oltiin tyttöjen kanssa mökkeilemässä (postaus löytyy täältä) ja viikonloppu vietettiin meidän perheen mökillä Kemiössä. Viikonlopun teemana oli selkeästi metsä, siellä tuli kykittyä aika paljon! Kerättiin mustikoita ja kanttarelleja - nyt on mustikoita niin paljon ettei pakastimeen meinannut mahtua. Aion kyllä silti käydä vielä muutaman viikon päästä keräämässä lisää, metsä oli ihan sinisenä mustikoista. Menkää ihmiset metsään, sieltä sitä superfoodia löytyy! Ja jättäkää ne överikalliit mukatrendikkäät tuhansien kilometrien päästä roudatut pensasmustikat mieluiten kauppaan ;)

 photo moumlkki2_zpsesd6jpz9.jpg
 photo moumlkki3_zpshxpjct5x.jpg
Grillatuista burgereista tuli ihan huippuhyviä

Mustikoiden lisäksi ehdin viime viikolla pakastaa mansikoita. Meidän oli tarkoitus mennä jonnekin poimimaan niitä, mutta torilta sai niin hyvännäköisiä melko edullisesti, että päätin ostaa sieltä. Tavallaan olisin halunnut itse poimimaan mansikoita, yleensä ne maistuu itse poimittuna vielä paremmalta ;) Vielä kun saisin jostain mustaherukoita pakastimeen niin voisin hyvillä mielin alkaa odottaa talvea!

 photo moumlkki4_zpsdixadctv.jpg
 photo moumlkki5_zpsh5rynsvj.jpg

Mummoilun ja säilömisen lisäksi olen ehtinyt tuskailla työasioitakin. Tai siis sitä työn puutetta. Elokuu alkoi ja monilla loppui tänään loma, toivon todella että myös rekrytoijat palailevat lomilta pikkuhiljaa. Kesällä oli työpaikkailmoitusten osalta niin hiljasta ja vähäisiin laittamiini sähköposteihin sain yleensä vastaukseksi lomasta ilmoittavan automaattiviestin.. Pelkään että nyt kun kaikki perheenjäsenet ja kaveritkin pikkuhiljaa palailevat lomiltaan töihin, iskee itselle pahiten se työttömyysmasennus. Kesällä kun muutkin ovat lomailleet, en ole tuntenut oloani niin työttömäksi. Noo, pitäkää mulle peukkuja työnhaussa! Onneksi mulla on eräs plan b ja jopa plan c, jos työrintamalla ei pian tapahdu jotain muutosta.

Tästä alkaneesta viikosta tulee onneksi vielä kesäinen sekä sään että tekemisten puolesta! Tiedossa on ainakin suppailua (kunhan säät suosii), lähiseutumatkailua, ulkotreenailua ja ehkä jopa huvipuistoreissu. Nauttikaa kesästä, vielä on kesä!

10 kommenttia:

 1. Toi on ihan totta, että superfoodia on metsät täynnä, ja ihmiset ostaa kaupasta sitä kaukaa kuljetettua marjaa! Kaikki vaan metsään keräämään foodit pakastimeen :) Hyvä muistutus! :) Itse täällä purkitan c-vitamiinia mustaherukan muodossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Mä haluaisin jostain mustaherukkaa, en vaan oikeen tiedä missä sitä pääsisi keräämään..

   Poista
 2. Itsekin oon ollut tosi laiska kommentoimaan blogeihin, mutta ilmeisesti nykyään kaikki bloggarit vähän kärsii kommenttipuutteesta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa olla :/ Onneksi muualla somessa (varsinkin instagramissa) monet ovat aktiivisempia, sopii varmaan paremmin kiireiseen elämään!

   Poista
 3. Todellakin on kesä vielä! Mulla tiedossa keskiviikkona Särkänniemipäivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidä hauskaa! Meidän piti mennä torstaina mutta nyt onkin luvattu sadetta :(

   Poista
 4. Täällä ollaan! :) Ja tunnustan saman, että vähän huono oon ollut minäkin kommentoimaan blogeihin tässä kesän aikana, mutta ehkä nyt voisi taas ryhdistäytyä, kun on arkeen palattu! Gradun tekeminenkin maistuu paremmalta, kun välillä käy lukemassa blogeja! ;) Mäkin keräilin viime viikolla mustikoita ja kanttarelleja ja tänään ostin kaupasta mansikkaa 5kg laatikon...pakastan kaiken, mitä en syö tuoreeltaan! Hih! Tsemppiä työnhakuun!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh juu mäkin luin sillon paljon enemmän blogeja kun istuin muutenkin koneella gradun takia.. Joskus vähän liikaakin tuli lipsuttua blogien puolelle, mutta kyllä se silti valmistui ;) Hauskoja graduhetkiä!

   Poista
 5. Täällä Kuopion suunnalla tänään tuntui pitkästä aikaa tosi kesäiseltä! Kiva ulkoilla ja liikkua lasten kanssa pihalla ja metsässä. :)

  Itsellä kesä on ollut koneen kanssa tosi tosi hiljaista aikaa ja nyt pikkuhiljaa koitan taas aktivoitua kommentoimisten ja kirjoittelujenkin suhteen. Katsotaan mihin suuntaan tässä nyt siinä suhteessa etenee, kun "todellinen" elämäkin vie aika mukanaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täälläkin on ollut kesäistä, ihanaa! Onneksi mulla ainakin blogi on aina "toissijainen", joten ei haittaa vaikka täällä välillä tulisi hiljaisempia hetkiä sen todellisen elämän vuoksi :)

   Poista