lauantai 25. heinäkuuta 2015

Turku-Kilpisjärvi-Turku

 photo _MG_0950_zpsmpftbe0x.jpg
 photo _MG_0742_zpsfjnhkddn.jpg
 photo _MG_1038_zpsjlodh4tc.jpg
 photo _MG_0752_zpszjrsefte.jpg
 photo _MG_1054_zps3nfyw7nz.jpg
 photo _MG_0605_zpslbxf3efy.jpg

J: Olen onnellisesti kotona road tripiltä ja täytyy kyllä sanoa, että koko reissu oli todella onnistunut! Kuuteen päivään mahtui yli 3000 ajettua kilometriä, kolme eri maata, yli 15 kaupunkia, monta läpi kuunneltua matkacd:tä, kipeitä pohkeita, unettomia öitä, mahtavia maisemia, monta bongattua poroa, naurua ja ennen kaikkea uusia upeita kokemuksia. Kirjoitan varmaan reissusta pari erillistä postausta, sillä kuvia on melkein tuhat ja kerrottavaa sekä matkavinkkejä löytyy enemmän kuin yhden postauksen edestä. Nyt en kuitenkaan kykene kirjoittamaan tämän enempää - univelat painaa päälle ja oma sänky kutsuu varmaan aika pian. Reissussa on ihanaa, mutta niin on kotonakin!

Mitäs blogimaailmaan kuuluu? En ole yli viikkoon ehtinyt lukea yhtäkään blogia tai muutenkaan seurata sosiaalista mediaa..

6 kommenttia:

 1. No mää täällä häiriköin kaikkia kommentoimalla joka postaukseen ja kirjottelemalla tietty omia postauksia. Tänään en oo kyllä blogannu, kun jotenkin ollut hirveen nihkeä lauantai. Join aamukahvia tyyliin kahelta päivällä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :DD Pitääkin käydä taas pitkästä aikaa sun blogissa! Ja aamukahvi kahdelta kuulostaa just hyvältä ja LOMALTA!

   Poista
 2. Voin vain uskoa, miten hieno kokemus tuollainen reissu oli! Tarkoitus olis toteuttaa tuollainen samantyyppinen ensi kesänä, joten innolla odotan tulevia postauksia asiaan liittyen :) Tämä tais muuten olla miun eka kommentti teidän blogiin, vaikka olen nyt jo kesän ajan tiiviisti seuraillut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upeeta <3 Tänään toivottavasti vielä tulossa postaus aiheeseen liittyen, toivottavasti oot kuulolla! Ja kiva, että kommentoit nyt sitten vihdoin :)

   Poista
 3. Ihana Kilpisjärvi! Mun ehdottomasti lempparein paikka Suomessa :) niin upee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä upea <3 Nousee kyllä munkin top vitoseen Suomen paikoissa :)

   Poista