perjantai 3. heinäkuuta 2015

täydelliset kesäkengät

J: Tiedättekö sen tunteen, kun laitatte jotkut kengät jalkaan ja ne ovat niin pehmeät, ettette haluaisi käyttää enää koskaan mitään muita? Mulla kävi näin Teemun Niken sandaalien kanssa. Ne ovat luonnollisesti ainakin viisi kokoa liian isot, joten en voi oikeasti käyttää niitä kuin ehkä mökillä. Teemu huomasi tämän kenkärakkauden ja yllätti mut ostamalla mulle omat valmistujaislahjaksi. Nyt mulla on omaa kokoa olevat, ylisöpöt kesäsandaalit.. 

 photo kenkauml3_zpsvnida6pv.jpg
 photo kenkauml7_zps6cappfac.jpg
 photo kenkauml4_zpsnsnit22r.jpg
 photo kenkauml2-001_zpsjdadjglu.jpg
 photo kenkauml5_zpskgtgofud.jpg
Toppi ja aurinkolasit Primark, farkut Veromoda ja kengät Intersport

Keskiviikkona yhdistin kengät aika perusasuun. Ne jalassa oli hyvä shoppailla ja kävellä jokirannassa pari tuntia. Moni muuten kyselikin jo Instagramin (@jenniemin) puolella, että mistä noita löytyy. Nuo on siis ostettu Turun Intersportissa, missään muualla en ole nähnyt samanlaisia! Kaikki mustat ja valkoisetkin taitavat olla monesta paikasta loppu. Nyt siis kauppoja penkomaan jos haluatte samanlaiset! Vai mitä mieltä olette näistä kengistä?

5 kommenttia:

 1. NOVAUU pikkusen ihanat kenkulit !! minä tarvisin myös moiset läpsyttimet :3 ihanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks ookin! Niin täydelliset kesään ;)

   Poista
  2. tiäkkö, pyörähdin kaupunkireissulla itsekkin intersporttiin, matkaan lähti mustat niken läpykät ! pikkasenko on hyvät kävellä!!

   Poista
 2. Ihanat kenkulit, niiin suloiset ! :) kaiken lisäks upee värityskin ♥

  VastaaPoista