perjantai 31. heinäkuuta 2015

My mistake goes mökki

J: Ei vitsit mä olen kaivannut näitä tyttöjen mökkiviikonloppuja.. Muutama vuosi sitten meillä oli tapana käydä tyttöporukalla joka kesä vähintään kerran mökillä. Syödä hyvin, uida, saunoa, käydä paljussa, pelata korttia, jutella myöhään.. Sitten se kuitenkin jäi, koska olimme kaikki niin kiireisiä. Tänä kesänä saimme kuitenkin vihdoin raivattua kalentereistamme tilaa ja pääsimme mökille viettämään laatuaikaa!

 photo moumlkki8 1_zpsjnlbpmrc.jpg
 photo moumlkki2 1_zpsvnebukc8.jpg
 photo moumlkki3 1_zps8oxgawoq.jpg
 photo moumlkki9_zpskcuyqzuy.jpg
 photo moumlkki10_zps1vgvs7zn.jpg
 photo moumlkki13_zpslinzkazf.jpg
 photo moumlkki11_zpscib7bs1l.jpg
 photo moumlkki14_zpscn0pa8jj.jpg

Meille osui todella hyvät mökkeilykelit, tiistaina otettiin laiturilla aurinkoa ja molempina iltoina saimme todistaa upeaa auringonlaskua. Ja eipä se nyt niin paljon haittaa vaikka säät olisivat vähän kehnompia, kunhan seura on hyvää ;) Teimme kaikkea mitä mökillä kuuluu ja paljon muutakin - esimerkiksi pienen mökkitreenin, johon kuului vähän liian monta burbeeta..

 photo moumlkki16_zpsruprltea.jpg
 photo moumlkki17_zpshwiomimb.jpg
 photo moumlkki6 1_zpsplll23iw.jpg
 photo moumlkki1 1_zpsojsfsb5j.jpg
 photo moumlkki5 1_zpsjmednj4z.jpg
 photo moumlkki12_zpsw58pjovs.jpg
 photo moumlkki15_zpsnbtxd38i.jpg

Nyt mä (yllätys yllätys) jatkan mökkeilyä! Tällä kertaa Kemiössä vanhempien mökillä. Tiedossa on ainakin mustikoiden ja sienten poimintaa. Siellä on kuulemma metsä ihan sinisenä, jee! Ennen sitä tehdään Teemun kanssa pikavisiitti Saloon ja Teijolle. Tarkoitus olisi ottaa kaikki irti loman viimeisestä viikonlopusta, jotta olen maanantaina täynnä energiaa uuden työviikon ja toimintakauden alkaessa. Ihanaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaa ihanalta tyttöjen viikonlopulta. :) Se on muuten ihan totta, että jotenkin sitä näin aikuisiällä on paljon vaikeampi saada ystäväporukkaa kasaan. Nuorempana sitä tuli vain tehtyä ja mentyä ilman sen suurempia suunnitelmia ja aikatauluttamisia. Kivaa viikonloppua sinnekin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, nykyään kaikki on niin kiireisiä! Ja ihanaa viikkoa sinne <3 Pian onkin jo viikonloppu...

   Poista
 2. vauuu aivan ihania mökkikuvia!! tuli hirmuinen ikävä omaa mökkiä, sielä kun mieli lepää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mökkeily on kyllä paras tapa rentoutua näin kesäisin!

   Poista
 3. Voi miten ihanalta ja rennolta kuulostaa, mökkeily yleensäkin, mut et vielä tyttöjen kesken! Nyt kaikki ilo irti lomasta, nautihan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin todellakin, nyt jo takaisin arjessa.. Onneksi tääkin on aika jees ;)

   Poista