sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

ihan paras viikonloppu

R: Joskus kesällä tuntuu sieltä, että aika menee ihan liian nopeasti ja ei millään ehdi tekemään kaikkea mitä haluaisi. Tänä viikonloppuna aika tuli käytettyä ihan super tehokkaasti, perjantaiaamun jälkeen en pahemmin ole viettänyt aikaa kotona ja olen ehtinyt tekemään vaikka mitä kivaa!

..Perjantaina kävin tyttöjen kanssa Blankossa lounaalla ja nautin auringosta päivällä kotona parvekkeella. Oli ehdottomasti kesän kuumin päivä!

 photo vk1_zps7b05gcuf.jpg
 photo vk2_zpsftec24zb.jpg

..Illalla haettiin Jannen, Jennan ja Teemun kanssa ruoat mukaan ja mentiin Puolalan puistoon nauttimaan aurinkoisesta illasta. Söin Turun parasta pizzaa (jota saa Pizzariumista), nam!

 photo vk6_zpsjoulwadz.jpg
 photo vk3_zpswxtelqub.jpg

..Puistosta jatkettiin matkaa jokirantaan, jossa söin vuoden ekat Jäägurtit ja join ensimmäiset terassisiiderit. "Muutama" muukin ihminen oli eksynyt jokirantaan, vaikka epäiltiin että jengi olisi vaan Ruisrockissa. Mun facebookin ja instagramin perusteella kaikki tutut olivat siellä.

 photo vk5_zpshfnvnm0j.jpg
 photo vk7_zpsjty2egeb.jpg
 photo vk4_zpsnekhnti3.jpg

..Bongattiin Jakke Jokilautta ja pääsin vihdoin ajelulle! Oli kiva nähdä Turkua vähän uudesta suunnasta, joelta. Jokilautta oli kyllä hauska, vähän kun jokilaivassa istuisi, mutta maisemat vaihtuivat koko ajan. Sinne voisi uudelleenkin mennä viettämään iltaa.

 photo Pictures19_zpsyebudrvz.jpg

..Lauantaina otettiin Jennan ja Tuiskun kanssa suunnaksi Naantali. Käytiin ihastelemassa Naantalia ja mentiin Twentyknotsille suppailemaan. Oli kyllä yhtä kivaa kun muistinkin, mitä nyt tuuli vähän häiritsi ;) Vastatuuleen sai meloa aika kovaa että pääsi eteenpäin, onneksi myötätuulessa sai sitten levätä. Kävi kyllä treenistä! Haluan ehdottomasti uudelleen suppailemaan pian, ehkä vähän tyynemmällä säällä.

 photo vk1_zpsrlnkueoi.jpg
 photo vk3_zpswr7fxmei.jpg

..Illalla kun oltiin ehditty ensin herkuttelemaan El Namiin, lähdettiin Jennan kanssa kohti Kemiöä ja mökkiä. Illalla oli vielä hyvin aikaa saunoa, käydä uimassa ja ihastella auringonlaskua. Heitin muuten vihdoin talviturkin, oli jo aikakin! Meri oli jopa yllättävän lämmin, odotin kylmempää..

 photo vk2_zpscyfoszht.jpg
 photo moumlkkijulk_zpsfue4prq7.jpg

..Tänään oli kiva herätä mökiltä auringonpaisteeseen. Saatiin koko päivä nauttia auringosta, oli kiva ottaa rennosti ja lukea kirjaa. Saatoin jopa ruskettua vähän ;)

Ei varmaan tarvitse erikseen mainita että oli ihan mielettömän onnistunut viikonloppu? Ehdin nähdä melkeen kaikkia parhaita kavereitakin ja sää oli mieletön, tällaisia viikonloppuja lisää! Vaikka tässä on kyllä koko kesän ollut toinen toistaan kivempia viikonloppuja ja reissuja, että ei voi olla kun tyytyväinen ;) Syksyllä ja talvella ehtii sitten taas olla kotona! Mites muiden viikonloput meni, olitteko kaikki ruississa?

2 kommenttia:

  1. monenlaista on mahtunut yhteen viikonloppuun :D on hienot kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, onneksi viikonloppuna tuli nautittua auringosta kun nyt on niin huono sää :/ Ja kiitos!

      Poista