maanantai 20. heinäkuuta 2015

Ei se määränpää, vaan matka

J: Eilen illalla kotiuduin yhdeltä reissulta ja tänään pitäisi lähteä uudelle! Seinäjoen reissu meni kyllä hyvin - kaupunki vaikutti kivalta ja oli mukava tavata Teemun sukulaisia. Tällä reissulla parhaaksi osoittautui kyllä ajomatkat ja maisemat. Turun ja Seinäjoen välille mahtui monia nättejä maisemia ja pysähdyttiin useasti kuvailemaan.. Seinäjokea en sanoisi kovin kauniiksi kaupungiksi, mutta sen ympäristö kyllä oli. Eniten ihastuin Jouppilanvuoreen, jonne kiipesimme aamulla ennen lähtöä ihastelemaan maisemia. Myös hotellimme ympäristö oli aivan ihanaa, vaikka hotelli ei muuten oikein vakuuttanutkaan..

 photo _MG_0215_zpsteb7bwo0.jpg
 photo _MG_0291_zpsb2atfbxi.jpg
 photo _MG_0346_zpsnsbbz66s.jpg
 photo _MG_0354_zpscslyitwe.jpg
 photo _MG_0348_zpsaodu4sgw.jpg
 photo _MG_0364_zpsglbcoedy.jpg

Lyhyen visiittimme aikana ihastuin kyllä Etelä-Pohjanmaahan ja muhun teki vaikutuksen varsinkin se, mitä kaikkea alueelta löytyy. Pienellä alueella on esimerkiksi Power Park, Tuurin kyläkauppa, Duudsonien activity park, Ähtärin eläinpuisto ja vaikka mitä isoja ja pieniä yrityksiä! Samanlaista yrittelijäisyyttä tarvittaisiin tänne Lounais-Suomeenkin! Ensi kerralla haluan viipyä alueella pidemmän aikaa ja ehdottomasti tutusta seutuun vielä paremmin. Tällä kertaa kävimme Seinäjoen lisäksi ainoastaan Tuurin Kyläkaupassa. Ei muuten se paikka oikein iskenyt muhun, mutta en yleensäkään oikein nauti isoista kaupoista ja suurista ihmismääristä.. ;)

 photo _MG_0280_zpswbpaglhl.jpg
 photo _MG_0313_zpsyb1wsqmf.jpg
 photo _MG_0328_zpsrqatpydy.jpg
 photo _MG_0342_zpsppzyxdph.jpg
 photo _MG_0339_zpsr0d8fim7.jpg
 photo _MG_0288_zps5omfh3oa.jpg

Kotimaan matkailu on kyllä ihan parasta näin kesällä! Tai nyt olen edelleen sitä mieltä, saa nähdä mitä mieltä olen lauantaina, kun kotiudun seuraavalta road tripiltä.. Saa muuten edelleen jättää vinkkejä tähän postaukseen. Blogi hiljenee nyt ainakin mun osalta vähäksi aikaa, mutta palaillaan myöhemmin reissupostausten kanssa ;) Aurinkoista viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Oletpa kaunis tuossa ensimmäisessä kuvassa!

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti oon samaa mieltä, että kotimaanmatkailu on parasta kesällä ! Ite just kotiuduin Jyväskylästä, ja oli kyllä todella kiva reissu. :) Kivoja kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyväskylä on myös varmaan ihana nyt kesällä, kävin siellä muutama vuosi sitten! Ootas vaan kun tulee kuvia Lapin reissulta, ne ovat myös aika kivoja ;)

   Poista
 3. Onpa ihania kesäkuvia! :) Ja tosi kauniita asuja sulla noissa kuvissa, varsinkin ekassa :)

  VastaaPoista